En rağbet gören takılardan biri de su yolu bileklik çeşitleridir. Değerli madenlerden olanları ve imitasyon olanları her zevke ve bütçeye hitap etmektedir. Kadınların gözde takılarından olan su yolu bileklikler, seçkin hediye alternatiflerinde ilk sıralardadır. Özellikle nişan düğün gibi özel günlerde gelinlere takılabilecek prestijli bir mücevherdir.  Abiye elbiselerle şık bir aksesuar olarak kullanılabilmektedir. 

Seçkin mücevher mağazalarında değerli taşlardan yapılmış olanlarını bulmak mümkündür. Su yolu bilekliklerin en değerlileri pırlanta olanlarıdır. İşçiliği mükemmel tasarlanmaktadır. Zarif, şık ve modern bir görünüme sahip olmaları, meraklılarını arttırmaktadır. Kullanan kadınlara asil ve seçkin bir hava katmaktadır. Yüksek fiyatlı olanların yanı sıra daha düşük fiyatlı olanları da vardır. Zevk sahibi kadınların vazgeçilmez mücevheridir.

Su Yolu Bileklik Modelleri

Zarafetin ve şıklığın tamamlayıcısı olan su yolu bileklik ürünlerinin modellerine ve taşlarına göre isimleri vardır. Tektaş, beştaş, tam tur, safir, zümrüt, elmas gibi değerli taşlardan üretilenleri çok daha gösterişli modellerdir. Altın ve gümüşten üretilen ve pahalı taşlardan olmayanları daha uygun fiyatlılardır. Şıklığı tamamlayan su yolu bileklikleri incelemek ve satın almak için; https://www.lizaypirlanta.com/pirlanta-suyolu-bileklik sayfasını inceleyebilirsiniz.