Bursa'da Otosansit'te otomobil aksesuarlarının bulunduğu depo alev alev yandı. Yangında binlerce lira malzeme kül olurken, alevleri söndürmek için vatandaşlar ve itfaiye ekipleri yoğun çaba sarf etti.

Edinilen bilgiye göre, Otosansit 3. blokta bulunan bir otomotiv yan sanayi firmasına ait depoda bilinmeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyürken, alevler metrelerce yükseğe çıktı. Yaşar Canpolat'a ait işletmenin deposunda çıkan yangının ihbarını alan itfaiye ekipleri, olay yerine geldi. Vatandaşların ve itfaiye ekiplerinin ortak çalışması sonucu yangın kısa sürede söndürülürken, yaklaşık 15 bin liraya yakın otomobil aksesuarı alevler içinde kül oldu. Yangının bitişiğinde bulunan trafoya alevlerin sıçramaması da faciayı da önledi.

ESNAF SEFERBER OLDU

Sanayi sitesinde çalışan iş yeri sahipleri ve çalışanlar da yangından etkilenen komşularına yardım etmek için seferber oldu. İtfaiye ekipleri ile birlikte ortak çalışan sanayi sitesi esnafı, yangının söndürülmesinde yardımcı oldu. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.