Seyrantepe TEM Otoyolu'nda köpeğe çarpmamak için aniden fren yapan taksi sürücüsü zincirleme kazaya neden oldu. Üç aracın birbirine girdiği kazada bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, TEM Otoyolu Sancaktepe mevkii Ankara istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, trafikte seyreden bir taksi sürücüsü önüne çıkan köpeğe çarpmamak için aniden fren yapınca zincirleme kaza meydana geldi. Taksiye çarpmamak için duran Önder Kargı yönetimindeki 16 ACB 17 plakalı TIR'a Faruk Koç yönetimindeki 19 RC 248 plakalı kamyon ve Mahir Çelik yönetimindeki 34 BC 9860 plakalı kamyonet çarptı. Kazada kamyon şoförü Faruk Koç araç içerisinde sıkışırken, yanındaki Özgür isimli vatandaş ise yaralı olarak çıkartıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri şoför Faruk Koç'u sıkıştığı yerden çıkarttı. Yaralı sürücü hastaneye gönderildi. Kazada kamyonet şoförü Mahir Çelik ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Yaşananları anlatan TIR şoförü Önder Kargı, "Yolda giderken ben yavaşladım, arkadan gelen araç bana vurdu. Bir taksinin önüne köpek çıkmış. Ben büyük araç olduğum için görmedim. Taksi kaçıp gitti" dedi.

Kazada olay yerine gelen Mahir Çelik'in yakınları feryat etti. Cesedi görmek için polise adeta yalvaran kazazede yakınları, güçlükle sakinleştirildi.

Kaza nedeniyle TEM Otoyolu'nda da uzun kuyruklar oluştu.