Doğal içeriğe sahip olan ürün mantar problemi yaşayanlar için bakteri ve mantarların giderilmesi konusunda yardımcı olmaktadır. Düzenli kullanımı sayesinde istenilen etkinin elde edilmesini sağlayabilir. Pratik kullanımı ve içerisinde bulunan organik malzemeler sayesinde herhangi bir problem yaşanmadan kullanılabilir. El ve ayak tırnaklarında oluşan mantar probleminin kurtulmak isteyenlerin doğal olarak tercih edebileceği chitofix seçenekleri arasında yer almaktadır.
Ürün özel şişesi içerisinde satışa sunulmaktadır. Bu nedenle ürünü kullanmak isteyenler pratik kapağı sayesinde kolayca tırnaklara uygulayabilirler. Uygulama yapmadan önce mutlaka tırnakların temizlenmesi gerekir. Daha sonrasında özel kapağı ile tırnaklara masaj yapılarak uygulama yapılabilir. Uygulama sonrasında 1-2 dakika kadar beklenmesi gerekmektedir. Bu sayede krem tırnaklara tam olarak nüfuz edebilir.
Düzenli kullanım ile 15 günde istenilen etki elde edilebilir. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa uygulama yapılması yeterlidir. Tırnaklarda mantar problemi yaşayan herkesin tercih edebileceği %100 organik içeriğe sahip olan krem ilk kullanımdan itibaren istediğiniz etkiyi gözle görülür şekilde sağlayabilir.

  • Tırnaklarda mantar oluşumunun önlenmesine yardımcı olmaktadır.
  • Tırnaklarda oluşan sararma problemine çözülmesine yardımcı olabilir.
  • Tırnak etlerinde oluşan yaraların giderilmesine yardımcı olabilir.
  • Tırnaklarda ph dengesinin korunmasını sağlayabilir.
  • Kalıcı etki sağlaması daha sonrasında oluşabilecek mantar problemine karşı tırnakların korunmasına yardımcı olabilir.
  • Pratik şişesi sayesinde kolayca tırnaklara uygulanabilir.
  • İlk kullanımdan itibaren etkisini gözle görülür şekilde fark edilebilir.
  • El ve ayak tırnaklarında mantar nedeniyle oluşan bozuklukların giderilmesine yardımcı olabilir.

Özel olarak hazırlanmış olan ürün içerisinde chitosan ve aynı zamanda 7 farklı organik malzeme bulunmaktadır. Her biri organik olarak tercih edilmektedir. Bu sayede %100 organik içeriğe sahip olacak şekilde hazırlanmaktadır. Çay ağacı yaprağı, palmiye yaprağı özü, Hint defnesi, hindistancevizi yağı, badem yağı ürünün içerisinde bulunan malzemeleri oluşturmaktadır.
Ürünü kullanmış olanlar tarafından yapılan görüşler özellikle ürün hakkında bilgi almak isteyenlere kolaylık sağlamaktadır. Daha fazla bilgiye sahip olmak istediğinizde gerçek kişiler tarafından belirtilen deneyimleri inceleyerek olumlu ya da olumsuz fikirlere sahip olabilirsiniz. Chito fix krem kullanımı, tedarik süreci, ürünün etkisi gibi pek çok farklı konu üzerinde belirtilen görüşlerden yola çıkarak daha fazla bilgiye sahip olabilirler.