Bursa’nın Orhangazi ilçesinde içerisinde 4 arkadaşın bulunduğu hafif ticari araç 25 metrelik şarampole uçtu. Taklalar atan ve hurdaya dönen araçtaki 4 kişi kazayı yaralı olarak atlattı.
Kaza gece yarısı saat 00:30 sıralarında Hürriyet Mahallesi Kale yolu üzerinde meydana geldi. 34 TT 2850 plakalı hafif ticari araç, kale yolundan aşağı inerken kontrolden çıkarak şarampole uçtu. 25 metrelik mesafeden taklalar atarak yuvarlanan araç hurdaya döndü. Sürücüsü henüz belirlenemeyen araç içerisinde bulunan Ömer D. (31), Ersel D.(30), Emin C.(33) ve Turgut Ü.(36) yaralandı. Yaralı şahısların cep telefonları ile kazayı 112 Acil Servisine bildirmeleri sonrasında olay yerine sağlık ekibi ve polis sevkedildi.
Kaza yerinde araca ulaşan ekipler bir süre yaralıları aradı. Yaralı şahısların kendi imkanları ile araç içinden çıktıkları belirlenirken, daha sonra polis tarafından zeytinlik içinde bulunan yaralılar ambulansla Orhangazi Devlet Hastanesine kaldırılarak burada tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirlenirken, polis alkollü oldukları ileri sürülen şahısların sürücü hangisinin olduğunu tespit için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
(İHA)