Ordu’nun Mesudiye ilçesinde terör örgütü mensuplarının pusu kurması sonucu şehit olan 3 askerden biri olan Jandarma Uzman Çavuş Hamdi Karagöz’ün acı haberi Konya’nın Akören ilçesindeki ailesine ulaştı.
Ordu’nun Mesudiye ilçesine bağlı Topçam Mahallesi Kertin mevkii yakınlarında ihbar üzerine operasyon başlatan askerlerin üzerine ormanlık alandan terör örgütü mensupları tarafından açılan ateş sonucu 3 asker şehit oldu, 2 asker de yaralandı. Şehit olan askerlerden birinin Konya’nın Akören ilçesine bağlı Kayasu Mahallesi nüfusuna kayıtlı Jandarma Uzman Çavuş Hamdi Karagöz olduğu öğrenildi. Fatsa Jandarma Komutanlığı’nda görevli olduğu belirtilen Şehit Jandarma Uzman Çavuş Hamdi Karagöz’ün acı haberi Konya’nın Akören ilçesine bağlı Kayasu Mahallesi’nde ikamet eden ailesine yetkililer tarafından verildi. Aileye haber verilmesi sırasında sağlık görevlileri de hazır bulundu. Şehit haberini alan Uzman Çavuş Hamdi Karagöz’ün babası Tahir Karagöz, annesi Keziban Karagöz ve yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Türk bayrağı asılan şehidin baba ocağına çok sayıda vatandaş taziye ziyaretinde bulundu.
Evli olan şehit Hamdi Karagöz’ün üç kardeşi ve 1 kız çocuğu olduğu öğrenildi. Ailenin en büyük oğlu olan şehit Hamdi Karagöz’ün 2009’den TSK’da görevli olduğu belirtildi.
(İHA)