Korona virüsü sebebi ile ara verilen liglerin tekrar başlamasının üzerinden henüz 48 saat geçmiş olmasına karşın, Fenerbahçe’de bu kez Bets10 giriş de sportif direktörlük iddiaları ayyuka çıkmış durumda.

Son olarak Emre Belözoğlu’nun sportif direktör olması ve göreve gelmesi beklendiği iddiaları dolaşırken, Emre Belözoğlu tarafından gelen enteresan bir İrfan Can Kahveci açıklaması dikkat çekti. Bu açıklamaların ardından 24 saat geçmeden, İrfan Can Kahveci tarafından yapılan bir Instagram paylaşımı ise Fenerbahçeli taraftarları iyice heyecanlandırmış durumda.

Emre Belözoğlu, İrfan Can Kahveci için Neler Söyledi?

Emre Belözoğlu hakkında ortaya atılan sportif direktör olacağı iddiaları, gün geçtikçe anlam ve kesinlik kazanıyor gibi görünüyor. Yıllardır Bets10 yeni giriş sarı lacivertli forma ile kaptan olarak sahaya çıkan Emre Belözoğlu, geçtiğimiz günlerde Beyaz TV’de gerçekleştirilen Beyaz Futbol adlı televizyon programına, telefon ile konuk oldu. Türk futbolunun geleceği adına çok önemli isimler olan Abdulkadir Ömür, İrfan Can Kahveci, Tahir Karapınar gibi futbolcular hakkında açıklamalarda bulunan kaptan Belözoğlu, beğendiği futbolcular ile ilgili olarak, özellikle de İrfan Can Kahveci’nin gelişiminden övgü ile bahsetti. Kendisine sorulan ‘’Sportif Direktör Olacak Mısın?’’ sorusu ile ilgili olarak, Başkan Ali Koç’a inancının tam olduğunu ve o isterse bu görevi kabul edeceğini beyan eden Belözoğlu’nun açıklamaları, transfer dedikodusu olarak yorumlandı.

İrfan Can Kahveci’den Fenerbahçelileri Heyecanlandıran Poz

Emre Belözoğlu’nun övgü ile bahsettiği genç futbolcuların başında gelen İrfan Can Kahveci cephesinde ise enteresan bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz yıldan bu yana Fenerbahçe’ye transfer olacağı dedikoduları çıkan İrfan Can Kahveci, dün gece yaptığı bir Instagram paylaşımı ile Fenerbahçelileri oldukça heyecanlandırdı. Henüz Gençlerbirliği forması giyerken, takım arkadaşı Hakan Aslantaş ile selfie yapan futbolcu, bu Bets10 fotoğrafı Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda çektirmiş. Dün itibari ile arkasında Fenerbahçe tribünleri bulunan bu görseli hikâyesine yükleyen İrfan Can Kahveci için yeni sezonda Fenerbahçe forması giyeceği dedikoduları da bu vesile ile daha da artmış olacak.