Antalya’nın Alanya İlçesinde, bir kamyonette yapılan aramada 8 kilo 250 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Doğu illerinden gelen bir kamyonetle ilçeye esrar sevkıyatı yapıldığı ihbarını alan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Alantur mevkiinde kontrol noktası oluşturdu. İçerisinde G.C. ve K.C. adlı zanlıların bulunduğu 43 plakalı kamyonete dur ihtarında bulunan polisle ihtara uymayıp kaçan zanlılar arasında kovalamaca başladı. Kamyonetle Tosmur beldesine yönelen zanlıların aracı burada önü kesilerek durduruldu. Kamyonetten inerek kaçmaya çalışan zanlılar yakalandı. Kamyonette yapılan aramada, 8 parça halinde 8 kilo 250 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Gözaltına alınan zanlılar emniyet müdürlüğündeki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Basın mensuplarının sorusu üzerine G.C., “ben bunu arabama aldım. Ama yanında esrar olduğunu bilmiyordum. Mallar bu şerefsize ait” dedi.

Adliyeye sevk edilecekleri polis otosuna kadar açıklamalarına devam eden zanlı karşısında suskunluğunu bozan arkadaşı K.C de, “Evet bütün mal benim. Bu arkadaşın suçu yok” dedi. Zanlılar daha sonra adliyeye sevk edildi.