Kağıthane’de onlarca çocuğun oyun oynadığı parkta oturan yaşlı bir adam, nereden geldiği belli olmayan bir kurşunla yaralandı.

Olay, Kağıthane Emniyet Evler Mahallesi’nde bulunan Bosna Park’ta saat 13.00 sırlarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 66 yaşındaki Ali Ayaz, parkta oturduğu sırada ayağında bir acı hissetti. Hemen vatandaşların yardımıyla ayakkabısını çıkaran Ayaz, ayakkabısını çıkarmasıyla ayağının kanadığını gördü ve ayakkabı içerisinde bir kurşun çekirdeği olduğunu fark etti. Olay yerine polis ve ambulans çağrılırken, Ali Ayaz, ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü.

Olayı gören görgü tanıkları, “Bankta oturuyordu. Yukarıdan ayağına bir şey geldiğini söyledi. Biz de ayağına bir şey çarptığının sesini duyduk. Ayakkabısını çıkardı, ayağı kanlar içerisindeydi. Ayakkabının içinde mermi çekirdeği vardı. Polis geldi ve hastaneye götürüldü” dedi.

Parkta onlarca çocuğun oyun oynadığı sırada meydana gelen olay sonrası Olay Yeri İnceleme ekipleri geniş çaplı araştırma yaptı. Ekipler lazerle merminin gelebileceği yerleri tespit etmeye çalıştı. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.