Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, sevdiği kadını "Polisim" diye kandıran 17 yaşındaki genç, otogar içerisinde polis üniforması giyinmiş şekilde, gerçek polislerce yakalandı.

Adana’da bir süre önce çalıştığı iş yerinde F.Ş. adlı bir kadınla tanışan O.G. (17), iddiaya göre kendisini polis olarak tanıttı. Bu şekilde F.Ş. ile 2 ay kadar arkadaşlık yapan sahte polis, F.Ş. ile evlenme planları yapmaya başladı. Arkadaşlıkları ilerleyince genç kadın, polis zannettiği sevgilisini Kadirli ilçesindeki ailesinin yanına götürerek ailesiyle tanıştırmak istedi. O.G. de Kadirli'ye, polis üniforması giyinerek gitti. Sahte polis ayrıca, geçtiğimiz günlerde Kadirli Belediyesi Evlendirme Bürosu'na başvurarak, nikah tarihi aldı. F.Ş. ise, her seferinde buluşmaya polis üniformasıyla gelen erkek arkadaşından şüphelenerek ilçe emniyet müdürlüğüne başvurup, başına gelen bu durumu anlattı. F.Ş.'nin ifadeleri doğrultusunda Kadirli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Bürosu'ndaki ekipler, genç kadından O.G.'ye buluşma teklif etmesini istedi.

Adana'dan Kadirli'ye gelmek için yolcu arabasına binen O.G., yolculuk sonunda indiği Kadirli otogarında gerçek polisleri karşısında görünce, şok oldu. Buluşmaya, üzerinde yine polis üniforması, belinde kuru sıkı tabancayla gelen ve gerçek polislerce kıskıvrak yakalanan şahıs, gözaltına alındı. F.Ş., kendisini kandıran O.G.'den şikayetçi olurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.