Edirne’de sevgilisi tarafından tecavüz edildiğini iddia eden 29 yaşındaki G.A., sevgilisi V.D.’den şikayetçi oldu.

Edirne'de V.D. ile bir süre önce tanışan G.A. sevgili olduğu V.D. ile birlikte çiftlik evine gittiklerini ve V.D'nin kendisine tecavüz ettiğini iddia etti. Yaşananlarla ilgili olarak V.D.'nin ailesine anlatacağını söyleyerek tehdit ettiğini, bunun üzerine birkaç kez daha V.D. ile cinsel ilişkiye girmek zorunda kaldığını öne süren G.A. hamile kaldığını ve V.D.'nin kürtaj yapması konusunda silahla tehdit ettiği iddia etti. Hastaneye giden ve yüzde 92 oranında madras tipi motor nöron hastası olan G.A. kürtaj yaptırarak hamileliğini sonlandırdığını söyledi.

G.A. tüm yaşanan olayları ailesine anlatarak V.D.’den şikayetçi olduğunu polise bildirdi. V.D. yapılan suçlamaları kabul etmeyerek, G.A.’nın kendi isteğiyle cinsel ilişkiye girdiğini söyledi. V.D. ifadesinde kendisinin isteği dışında G.A’ya bir şey yapmadığını, yaşanan ilişkiden dolayı bebeği aldırdıklarını söyledi.

Edirne Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan V.D. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayla ilgili ailelerin ve doktorların soruşturma kapsamında ifadelerine başvuruldu. Savcılığın başlattığı soruşturma devam ediyor.