Samsun'da arkadaşını tabancayla yaralayan şahsı bacağından vurarak yaraladığı iddiasıyla polis tarafından aranan bir kişi tabancayla havaya ateş açınca polisin takibi sonucu yakalandı.

Olay, İlkadım ilçesi Hastane Mahallesi Olgun Sokak'ta yaklaşık 11 gün önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aralarında çıkan tartışma sonucu bıçaklı saldırıya uğrayan T.A.(42), yaralandı. T.A., kendisini bıçakla yaraladığını iddia ettiği Ç.K.'yi (21) sol göğsünden ve sol bacağından tabancayla vurarak ağır yaraladı. Bu sırada Ç.K.'nin arkadaşı K.H.(21) de T.A.'yı sol bacağından yaraladı. T.A. Gazi Devlet Hastanesi'ne, Ç.K. ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. K.H., olaydan sonra kaçtı.

Hastanede tedavisi tamamlanan T.A., Samsun Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından gözaltına alındı. 10 gün önce gün Samsun Adliyesi'ne sevk edilen T.A., tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. İlkadım ilçesi Kadifekale Mahallesi'nde kavgada silah atıldığı ihbarı üzerine olay yerinden kaçan şahısların içinde bulunduğu aracı takibe alan Samsun Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, araçta bulunan ve havaya silahla ateş açtığı iddia edilen K.H. ve A.Ş.'yi gözaltına aldı. K.H.'nin 11 gün önceki silahla yaralama olayıyla ilgili arandığı ortaya çıktı. Soruşturma sürdürülüyor.