Yaşlanma, çevresel faktörler, genetik faktörler ve yüzde çok sık mimik kullanımından kaynaklı olarak kırışıklık ve sarkma gibi durumlar meydana gelir. Bu durum hem kadın hem de erkekleri rahatsız eden bir durumdur.

Botoks bu konuda son derece etkili bir sonuç elde etmenizi sağlar. Kaş, alın, burun kenarı, dudak çevresi ve göz çevresindeki kaz ayakları en belirgin kırışıklık oluşumlarını gösterir. Bu gibi alanlara uygulaması yapılır ise herhangi bir sorun yaşamadan daha pürüzsüz ve daha genç bir cilt görünümü elde etmeniz mümkündür.

Purest Clinic enjeksiyon alanında kusursuz bir hizmet sunarak, gençleşmeye karşı etkili bir çalışma yürütüyor. Uygun doz dolgu maddesi, profesyonel kişiler tarafından uygulandığı zaman herhangi bir sorun yaşanmaz.

Botoks Nasıl Yapılır?

Botoksun doğru bir şekilde uygulanmasını sağlamak için bu işlemi uzman hekimlere yaptırmak gerekir. Enjeksiyon yardımı ile yapılan işlemin her aşamasında büyük bir profesyonellik gerekir.

Uygulama süresi 15 dakika ile 25 dakika arasında değişir. Uygulanan bölgeye ve ne kadar uygulanması gerektiğine bağlı olarak süre konusunda değişiklik yaşanmaktadır. Terleme şikayeti oluşması durumunda da kol altı derisinin iç kısmına deriye botoksu uygulama durumu söz konusudur.

Mimik ve kas hareketlerinde azalma durumunu kabul eden kişiler için mimik kasları içerisine dolgu maddesi uygulanır. Mimik kaslarına uygulanması ile birlikte hareket konusunda kısıtlamalar meydana gelir ve yüz kaslarını tam olarak kullanmak mümkün olmaz.

Botoks Çeşitleri Nelerdir?

Botoksun pek çok farklı uygulama çeşidi vardır. Çene botoksu, önde olan çene yapısını ya da geniş olan çene yapısını yüz hatlarına en uygun hale getirir. Aynı zamanda yüzün incelmesi konusunda da fayda sağlar. Gülümseme botoks ise diş etleri dişlerini çok fazla kapsayan kişiler için uygundur.

Diş etlerinin daha yukarı doğru çıkmasını sağlayarak daha iyi bir gülümseme imkanı sunar. 15 dakika süren bu işlem kişinin çok daha özgüvenli olmasını sağlar. Bu işlemde hemen sonra gündelik hayatınıza dönebilirsiniz. Kaş arası botoksu ise kaş çatma mimiğinden kaynaklı oluşan belirgin ve kalın çizgileri ortadan kaldırmayı sağlar. 20 dakika kadar süren bu işlem daha dinamik bir görünüm kazanmanızı sağlar.

Erkekler İçin Botoks

Kadınlar botokslar ile son derece ilgilidir. Aynı zamanda erkekler de son dönemlerde çok fazla botoks tercih eder olmuştur. Yaşın ilerlemesi, mimik hareketleri ve genetik yatkınlıktan kaynaklı olarak hem kadın hem de erkeklerde cilt kırışıklıkları ya da sarkma durumları yaşanır. Bu gibi durumlarda botoksun tercih edilmesi geçici de olsa çözüm olmaktadır. Erkekler genel olarak alın üzeri çizgilerine ve kaş ortası çizgilerine dolgu yaptırırlar. Enjeksiyon yardımı ile kısa süren bu işlemler son derce acısızdır. 4 ay ile 6 ay arasında kalıcılık gösterir. Erkeklerde bu süre genel olarak daha uzundur.

Kaynak: https://purestclinic.com/botoks