Depo Kiralamada Önemli Noktalar

Ne için depo arayışınız içinde olduğu çok önemlidir. İhtiyacınızı karşılayacak boyutta olmalıdır. Ne tür bir eşya depolamak istiyorsanız düzgün bir hesap yapmalısınız. Aylık ya da yıllık kiralık depo istiyorsanız fiyat araştırması detaylı olarak hesaplanmalıdır. Ödemiş olduğunuz miktar için makbuz almalısınız. Kiralık ya da satılık depo için kontratınızı da o gün içerisinde hazırlamalı aklınızda soru işareti kalmayacak şekilde sonlandırmalısınız. Eğer bir satılık işleminiz varsa paranızı banka aracılığı ile yatırmalısınız. Elinizde yatırım sağladığınız miktara dair fiş olmalıdır. Güvenilir adres depokirala ile istediğiniz yerden depo kiralama şansına sahipsiniz.

Depo Kiralamada Ücret Nedir?

Depo kiralamak ya da satın almak istediğiniz yer ve boyuta göre fiyat politikası değişir. Büyük şehirlerde örneğin İstanbul, Ankara ya da İzmir depo kiralama fiyat ilçelere göre daha pahalı olur. Kiralık depo İstanbul işleminiz var ise mevkiisi oldukça önemlidir. Daha da önemli olan deponuzu ne kadar süreliğine tutacak olduğunuz ve koyacak olduğunuz eşyanın içeride herhangi bir hasara sebebiyet verip vermeyeceğidir. Eğer gıda için depo tutuyorsanız bunun için önlemleri almalısınız. Aksi durumda size depo kiralama daha pahalıya mal olabilir. Ortalama olarak İstanbul Avcılar ilçesi içerisinde depo kiralamak isterseniz 18.000 m2 bir alana sahip kuru depo olarak geçen bir yer için aylık ödemeniz gereken miktar 275.000 TL’dir. Bu miktar mal sahibi ile alakalı bir durumdur. Fakat verilen fiyatlar yaklaşık olarak oradaki depo kiralama fiyatlarını da vermektedir. Daha fazla detaya ulaşmak için www.depokirala.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Depo kiralamada Depo Kategorisi Nedir?

Kullanım amacınıza göre depo kategorisi de değişmektedir.

Kuru Depo; Standart olarak kullanabileceğiniz her eşya için uygun depo türüdür.

Soğuk Depo; Genellikle gıda sektöründe et ve benzeri gıdaların muhafaza edilmesi için tutulur.

Donuk Depo; Soğuk depolarda olduğu gibi, marketlerde rastladığınız donmuş gıdaların depolandığı yerdir.

Antrepo; Yurt dışından gelmiş ve Gümrük sırasından geçmiş malların depolandığı alanlardır. Genellikle iki katlı olurlar.

Dışkaynak Depo; Genellikle büyük firmalar tarafından tercih edilen depolama, gümrükleme, stok gibi alanlar için tercih edilir. Özellikle merkezi noktalarda İstanbul, İzmir ve Ankara depo kiralama daha yaygındır.

Açık Depo; açık havada tutulması daha iyi olan dökülme ya da yığılma, istifleme özelliği olan malzemelerin depolandığı alandır.

Tehlikeli Madde Depo; Endüstri sektöründe yaygın olarak kullanılan depo türüdür. Deponun özellikleri itibari ile patlama ya da yangın gibi durumlarda koruyucu özellikli olması şarttır. Tüp, sigara, benzin gibi dışarıya patlama halinde büyük zararlar verebilecek maddeler için dış yüzeyi özel maddelerle kaplı olmalıdır.

Depo Kiralamada Yakınlık Önemli Midir?

Aktif olarak iş yeriniz var ve depolama sıkıntısı çekiyor bu yüzden bir depoya ihtiyaç duymuş iseniz iş yerinize yakınlığı size oldukça önemlidir. İstanbul gibi birçok ilçesi ve trafik sıkıntısı olan yerler için size en yakın yerden İstanbul satılık depo alımı yapmanız daha iyi olacaktır.

En Zor Nerelerde Kiralık Ve Satılık Depo Bulunur?

Fabrikalar ve firmaların yoğun olarak konumlandığı noktalarda depo bulmakta zorlanırsınız. En çok satılık depo Ankara ilanlarına bakıldığında merkezi konumda olması ilan sayısında da azlığa sebep olur. Kiralık ilanları daha fazla tercih edilir. Alım gücüne ve tercihler doğrultusunda taleplerde de değişikler olabilir. Kiralık depo Ankara satılığa göre daha çabuk tükenebilir.

Depokirala.Com Adresi İle Depo Kiralama

Hem satıcı hem alıcı olmanızı sağlayan emlakçı görevini de üstlenen online ofisinizdir. Tedarik firmaları da size tanıtan ihtiyacınız olan bütün ekipmanları önünüze seren bir firmadır. Sıkıntısız olarak işlerinizi yürütebileceğiniz özenle çalışan yükünüzü hafifletmek adına emek sarf eden ender firmalardandır.