Son dönemlerin en eğlenceli ve stratejik açık hava oyunlarından birisi paintball oyunudur. Marmara paintball firması, oyun parkurlarında müşterilerine en güzel oyun seçenekleri sunuyor. Arkadaş grupları ya da firmalar çalışanları arasında karşılıklı iki takım kurarak turnuvalar düzenleyebiliyorlar. Firma, tesislerinde verdiği hizmetler ile oyundan keyif alınmasını sağlıyor.

Oyun Sahaları

Firma, web sitesi üzerinden, oyun sahalarının görselleri ile birlikte detaylı bilgiler veriyor. Farklı oyun sahaları ile en iyi hizmeti vermeye çalışıyor. Oynanacak oyun senaryosuna ya da oyuncuların durumuna göre saha seçim seçeneği sunuyor. Açık hava ve doğa koşullarında hazırlanan oyun sahaları, oyunların daha zevkli hale gelmesini sağlıyor. Yeşil alanlardan oluşan sahalar, oyuncuların oyun esnasında toza maruz kalmalarını önlemektedir.

Oyun Fiyatları

İnternet sitesini ziyaret ettiğinizde, oyun fiyatlarının kişi başı olarak satın alınacak boya mermisi sayısına göre belirlendiği görülmektedir. 

Fiyat seçenekleri arasında şunlar yer alıyor;

  • 100 mermi, 30 TL

  • 200 mermi 40 TL

  • 300 mermi 55 TL

  • 200 mermi + yemek 50 TL

Fiyatlar kişi başı olduğu için her oyuncu istediği kadar oyun mermisi satın alarak oyunlarını oynayabilir.

Oyun Bilgileri

Daha önceden hiç oynamamış olanlar, siteyi ziyaret ederek oyun hakkında detaylı bilgi edinebiliyorlar. Oyun sahasında, oyun başlamadan önce her iki takıma da oyun hakemi tarafından, oyunun kuralları tek tek anlatılıyor ve oyunun kurallarına göre oynanmasını sağlıyorlar. Firma, İstanbul Avrupa yakasında, en iyi sahalarda, en iyi malzemelerle oyunların oynanmasını sağlıyor. Hazır olan takımlara, senaryo çeşitleri ve kuralları sunuluyor, takımlar istedikleri senaryoyu seçerek oyunlarına başlayabiliyorlar.

Oyun Hakkındaki Sorular

Firma, internet sitesi üzerinden, oyun hakkında çeşitli sorulara yer vererek, oyunun daha iyi öğrenilmesini sağlıyor. Daha çok oyun kuralları hakkındaki bilgiler merak ediliyor. Paintball oyunu kurallara göre oynanır. Kuralları arasında, oyunun hakemin düdüğü ile başladığı ve her oyuncunun başlangıç noktasında bulunması gerektiği yer alıyor. Oyuncular, rakipleri tarafından vurulmadan rakip takım bayrağına dokunmalıdır. Vurulan oyuncu oyundan çıkar. Buna benzer tüm kuralları, firma sitesinden öğrenebiliyorsunuz.