Vizyona girmiş yada girecek olan, tüm filmlerin fragmanlarını ücretsiz izleyebileceğiniz bir platform Bicaps, aynı zamanda dizi fragmanlarını da izlemenize imkan veriyor.

Kullanıcı dostu arayüzüyle, fragmanları izlemekten çok büyük keyif alacağınıza emin olabilirsiniz. İlgili filmlerin vizyona girene kadar çıkan tüm fragmanlarına sitemizde yer verilmektedir.

Fragman izleyenlerin Türkçe dublaj, Türkçe altyazılı ve Sansürsüz gibi seçenekleri sorunsuzca çalışıyor. Yerli ve yabancı filmler başta olmak üzere, dizilere de sitemizde yer verilmektedir.

Kaliteli dizilerin yeni bölümüne ait olan tüm fragmanları sizlerle paylaşıyoruz. Ultra hızlı ve basit arayüzümüz sayesinde kullanıcılarımıza hiç yaşamadıkları deneyimi yaşatıyoruz.

Fragman izleyicilerinin ilk tercihi olma yolunda hız kesmeden devam ediyoruz. Kesintisiz ve hızlı player sayesinde sinir bozucu donma sorununu ortadan kaldırmış bir vaziyette daimi olarak hizmet vereceğiz.

Bicaps film adresimizde vizyona girmiş, girecek olan filmlere ait olan fragmanlara ulaşabilirsiniz. Sitemizin kullanıcılarına sağlamakta olduğu tüm hizmetlerden ücretsiz yararlanabilirsiniz.

Beyazperde, sinemalar gibi platformlarda bile ulaşamayacağınız tüm filmler hakkında ki detayları bizimle takip edebilirsiniz. Full hd fragman izlemeniz için, sürekli olarak sistemsel iyileştirmeler yapıyoruz.

Bu bakımlardan tabi ki kullanıcılarımız etkilenmeden kesintisiz fragman izlemeye devam ediyor. Sitemizi ziyaret eden tüm kullanıcılarımızın kaliteli hizmet alabilmesi için durmadan çabalayan profesyonel bir ekibe sahibiz. En iyi filmlerden haberdar olabilmek için, bizi takip etmeyi unutmayın.