Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde KOM ekipleri, uygulamada 2 ayrı araçta toplamda 62 kilo 760 gram esrar maddesi ele geçirdi.

Siverek Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince terör örgütünün finans kaynaklarının kurutulmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, uygulama noktasında şüpheli olarak durdurulan araçta 62 kilo 760 gram esrar maddesi ele geçirdi.

Siverek Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, Diyarbakır ili üzerinden yüklü miktarda esrar maddesinin alternatif yollardan getirilip piyasaya sürüleceği bilgisini aldılar ve Selimpınar mahallesinde oluşturulan uygulama noktasında şüpheli olarak durdurulan araçta yapılan incelemeler sonucunda, siyah poşetler içinde saklanmış 62 kilo 760 gram Gram esrar maddesi ele geçirdiler. Olay ile ilgili H.S ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

Siverek Emniyet müdürlüğünde ifadesi alınan H.S “Uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek' suçundan adliyeye sevk edildi. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.