Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde beyaz eşya satış yerine giren hırsızlar elektronik eşya çaldı. İlçenin Cami Kebir Mahallesi Tahsin Kaplan caddesinde Fahri Kaya’ya ait işyerine gece geç saatlerde giren hırsızlar, televizyon, uydu alıcıları, bilgisayar ve ısıtıcıları çaldı.

Güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen görüntülerde, hırsızlar işyerini açmadan önce keşif yaptıktan sonra işyerinin daraba kilidini kırarak içeri giriyor. Hırsızlar duvarlarda asılı televizyonları yerinden sökerek taşımaya başlıyor. Televizyonları alan hırsızlar en son ısıtıcıları, uydu alıcıları ve bilgisayarları alarak açtıkları işyerinin darabalarını kapatarak ayrılıyor.

İşyeri sahibi Fahri Kaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, dükkânının soyulduğunu belirterek şöyle konuştu: "Çok mağdur durumdayım, televizyonlarım çalındı, bilgisayar çalındı, uydu alıcılarım çalındı, ısıtıcılarım çalındı. Emniyet yetkilileri ilgilenmiyor, ilgilendiklerinde sabırla bekleyin diyorlar, sabredince bir şey ortaya çıkmıyor. Her gün böyle bekliyoruz. Başkalarının canlarını yakmasın hırsızlar, yeter ki başkasının malı çalınmasın.”

Hırsızlık olayı ile ilgili emniyet yetkililerinin soruşturmasının devam ettiği öğrenildi.