Tabi ki bulunduğumuz sektörde başarılı olmak hiç kolay değil. Çünkü birçok kavramı bilmek zorundasınız ve karşınıza daha önce hiç karşılaşmadığınız bir arıza geldiğinde, kısa sürede arızanın nedeni bulmalı ve gidermelisiniz. Bu yüzden sürekli araştırma yapıyoruz ve kendimizi geliştiriyoruz. 

Bize göre iyi bir bilgisayar tamircisi her marka bilgisayar hakkında bilgi sahibi olmalıdır.

Her türlü donanımsal ve yazılımsal arızaları kısa sürede gideriyoruz. Bilgisayarınız açılmıyor mu? Ekran kartınız mı yandı? Bilgisayarınızın artık iyi bir temizliğe mi ihtiyacı var? O zaman hemen bize getirin ve sorununuzu giderelim. 

Bilgisayar ile ilgili bağlantı sorunlarını da gideriyoruz. Ağ bağlantılarınızda nedenini bilmediğiniz sorunları çözüyoruz. 

Unutmayın!

Bilgisayar karmaşık bir cihazdır. Nereden ne zaman arıza vereceği belli olmaz. Bu yüzden güvenilir bir bilgisayar tamircisi bulmalısınız. 

Sorunsuz Telefon Santrali Kurulumu ve Bakımı

Tüm işletmeler ve özellikle kurumsal firmalar için hayati derecede önemli olan telefon santrali kurulumunu gerçekleştiriyoruz. 

Telefon santrali kurulumuna başlamadan önce sizlerden randevu alıyoruz. Santralin kurulacağı yerde keşif işlemini gerçekleştiriyoruz. Kablolar nereden geçecek, santral kutusu nereye koyulacak, telefonun yerleri ve diğer teknik detayları belirliyoruz. 

Daha sonra uzman ekibimiz gerekli hazırlıkları yapıyor. İhtiyaç olan malzemeleri temin ediyoruz. Kurulum için sizlere daha önceden tarih veriyoruz. Zaman geldiğinde ise çalışmalara başlıyoruz. 

Kurulum için hazırladığımız şablona göre kurulum işlemini gerçekleştiriyoruz. Daha sonra sistemin çalışıp çalışmadığını test ediyoruz. Böylece telefon santrali sistemini size sorunsuz bir şekilde teslim ediyoruz.

Sistem hakkında sizleri bilgilendiriyoruz. Santralin nasıl çalıştığını ve neler yapmanız gerektiğini anlatıyoruz. Olası hatalar karşısında yapmanız gerekenleri de bildiriyoruz. 

Periyodik olarak santral bakımını da gerçekleştiriyoruz. Biz her zaman sizlerin yanınızdayız. 

Kurulum sonrasında da sizlere teknik destek vermeye devam ediyoruz. 

Santral kurulumu hassas ve karmaşık bir iştir. Bizim size tavsiyemiz, her firmaya bu işe yaptırmamanızdır. 

Yanlış ve eksik yapılan kurulumun faturası sizlere ağır olacaktır. Hem zaman, hem de para kaybedersiniz. Ayrıca yapılamayan işin baştan düzgün bir şekilde gerçekleştirilmesi gerekir.

IP Telefon Kurulumu ile Bir Adım Öne Geçeceksiniz

İp telefon: İnternet ya da intranet yardımıyla sesli ve görüntü iletişim sağlayan telefonlara verilen isimdir. 

Günümüzün en yeni teknolojilerinden bir tanesidir. İp telefon kurulumunda donanım ve yazılımlar kullanılır.

İp telefon sistemlerinin en önemli avantajı sabit bir yere bağlı kalmamanızdır. Yani bir kere abonelik aldığınız zaman istediğiniz her yerde telefon hattınızı kullanabilirsiniz. Eski teknolojiler bu duruma izin vermiyordu. 

Ses ve görüntü sinyallerinin internet üzerinden taşınması ile birlikte, artık her yerde görüşme imkanı doğdu. 

İşletmeleriniz ve şirketleriniz için en iyi ip telefon kurulumunu gerçekleştiriyoruz. 

Kurulum işlemlerinden önce keşif yapıyoruz. Kaç adet abonelik alacağınıza karar veriyorsunuz. Daha sonra gerekli hazırlıkları yapıyoruz. 

Sistemin en iyi şekilde çalışması için en kaliteli Ethernet switch cihazlarını kullanıyoruz. Ethernet kablolarını görüşmelerde kullanılacak bilgisayarlara bağlıyoruz. 

Tüm donanımsal kurulumu tamamladıktan sonra, yazılım aşamasına geçiyoruz. İp telefon sistemlerimiz rahatça kullanabileceğiniz arayüze sahiptir. 

Dilediğiniz internet tarayıcısından gerekli olan bilgileri girmeniz yeterli olacaktır. Yazılım aşamasını da tamamladıktan sonra, sistemin nasıl çalıştığını sizlere anlatıyoruz. 

Sistemi size çalışır bir vaziyette teslim ediyoruz. Sistemi teslim ettikten sonra da teknik destek sağlıyoruz. 

Bizlere istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.