Antalya’da, üvey babasının bıçak darbeleriyle hayatını kaybeden 14 yaşındaki Dila Furaz Aşuraliyeva’nın sosyal paylaşım sitesinde yazdığı öfke karşıtı cümleleri dikkat çekti.
Muratpaşa İlçesinde annesi Özbek asıllı Nazire Aslan, üvey babası A.A ve 3 yaşındaki kız kardeşi Filiz Aslan ile birlikte yaşayan ve bu sabah üvey babasının bıçak darbeleri ile hayatını kaybeden 14 yaşındaki Dila Furaz Aşuraliyeva’nın Facebook’ta yazdığı cümleler dikkat çekti.
Üvey baba kurbanı Dila’nın, sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında yazdığı şu satırlar dikkat çekti; "Kavgayı bir ağacın yaprağına yazmak isterdim, sonbahar gelsin, yapraklar kurusun diye. Öfkeyi bir bulutun üstüne yazmak isterdim, yagmur yağsın, bulut yok olsun diye. Nefreti karların üstüne yazmak isterdim, güneş açsın karlar erisin diye. Dostluğu ve sevgiyi yeni doğmuş bebeklerin yüreğine yazmak isterdim, onlarla büyüsün, dünyayı sarsın diye."

OLAY
Olay, Memurevleri mahallesinde bir apartman dairesinde meydana geldi. Eşiyle bir süredir ayrı yaşayan ve uzaklaştırması bulunan 51 yaşındaki A.A, sabah 08.30 sıralarında eve geldi. Kapıyı Özbek asıllı eşi Nazire Aslan’ın ilk evliliğinden olan kızı Dila Furaz Aşuraliyeva açarken, 14 yaşındaki kız üvey babasının bıçak darbeleriyle hayatını kaybetti. Olayda Nazire Aslan da yaralandı.
(İHA)