Elbette evcil hayvanınızın türü , cinsi ve yaşı ek besin gıdası alımında önemli olmaktadır. Bu yüzen mutlaka veterinerin önerilerine kulak vermeli ve tavsiyeler çerçevesinde gıda takviyelerini vermeliyiz.

Bazen evcil hayvanlarımızın sağlıkları oldukça iyi ve normal olmasına rağmen yine de ek besin takviyesi almaları halinde sağlık durumları daha iyi olacağı ve güçlenecekleri için önemli olmaktadır. Bazen de evcil hayvanlarınızın bazı rahatsızlıkları yada hastalıkları olması sebebiyle ek gıda takviyesi önerilmektedir. Evcil hayvanlarınız ameliyat geçirmişlerse yine veteriner besin takviyesi önerecektir. Bu gıda takviyeleri içerisinde c vitamini, e vitamini gibi bir çok vitamin ve  yararlı mineral bulunmaktadır. Yaralı vitamin ve minareler, bitkisel ve hayvansal karışımlarla eklenerek toz şeklinde yada tablet şeklinde gıda takviyesi biçimine dönüştürülmektedir. Her gıda takviyesinin içeriğindeki vitamin oranları farklı olduğu için, evcil hayvanların türüne ve yaşına göre uygun olanının verilmesi gerekir. Evcil hayvan gıda takviyesi oldukça önemli bir konu olup, evcil hayvanlarınız için en uygun olanını uzman veterinere de danışarak seçmelisiniz.

Bu yüzden evcil hayvanlarınız için en kaliteli ve güvenli gıda takviyelerini oldukça uygun fiyatlarda satışını yapmaktayız. İsteklerinize uygun her türden ek gıda takviyesini firmamızdan yada online sitelerimizden inceleyerek sipariş verebilirsiniz. 

Pati Dostlarınız İçin Gıda Takviyesi

Sadık pati dostlarınızın kemikleri için özellikle önemli olan ek gıda takviyesi canina ve canhydrox Gag tablet şeklindeki ek gıdalar olmaktadır.  canhydrox Gag tablet  ek gıda takviyesinin, sadık köpek dostlarınız için yararları oldukça fazladır. Her yaş ve cins grubuna farklı yararları bulunmaktadır. Özellikle uzman veterinerlerin önermiş olduğu canhydrox Gag tablet ek gıda takviyesini uygun fiyatlarla sitemizden bulabilirsiniz. Canhydrox Gag tablet köpeklerin kemik yapısı, iskelet sistemi, kıkırdak gelişimi ve kıkırdağın korunmasını sağlamasının yanı sıra dişlerinin gelişimi içinde oldukça önemlidir. Yavru köpekler öncelikle gelişimlerini tamamlayabilmek için almak zorunda oldukları besinleri dengeli bir şekilde almalı ve buna ek olarak kemiklerinin gelişmesi ve daha sağlıklı bir büyüme olması için ek gıda takviyelerini almalıdır.

Canhydrox Gag tablet yavru köpeklerinizin büyümeleri ve sağlıklarının daha da iyi hale getirilmesi için verilmektedir. Yavru köpekleriniz bu tabletlerle kendini daha güçlü hissederek büyüme evresini tamamlayacaktır. Daha büyük ve genç köpeklerde de bu tabletler kemikler ve dişler üzerinde etkili olduğu için tercih edilmektedir. Köpeklerinizin kemikleri saha sağlam ve daha güçlü hale gelir. Canhydrox Gag tablet içerisinde bir çok vitamin bulunmakla birlikte ağırlıklı olarak c ve e vitaminleri vardır. Özellikle genç olan köpeklerinizin türleri gereği daha çok koşmaları gerekmektedir ve yapı olarak daha aktif olmaları gerekmektedir o zaman yararlı vitaminlerin bulunduğu bu tabletler önerilmektedir. 

Her Yaş ve Her Cinse Uygunluk

Köpeğinizin yaşı ilerlediyse ve bir takım fiziksel sorunlar yaşıyorsa bu tabletlerden kullanabilirsiniz. Bu tabletlerle yaşlanan köpeğiniz güç kazanacaktır ve kıkırdakları üzerinde etkili olacaktır. Bununla birlikte eğer köpeğiniz bir ameliyat geçirdiyse yada kemik kırığı oluştuysa, ameliyattan sonra köpeklerinizin kemiklerinin daha hızlı gelişmesi için, Canhydrox Gag tablet kullanabilirsiniz. Tabletlerin içerisindeki bitkisel ve hayvansal gıdalar vitaminlerle birleşerek sadık pati dostlarınızın sağlıklı durumlarını her yaşta  koruyabilmektedir. Bu yüzden her yaş grubu yada birbirinden farklı türdeki köpekler için canina ve canhydrox Gag tablet takviye ürünleri kullanarak onların dinç kalmasını sağlayabilirsiniz.