Kayseri’de, 21 ilde 66 hırsızlık olayına karıştıkları belirlenen 27 şüpheli ile çeşitli suçlara karıştığı öğrenilen çok sayıda şahıs gözaltına alındı.
Kayseri’de Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 21 ilde 66 hırsızlık olayına karıştıkları belirlenen ve ’suç örgütü ile beraber hareket etme’, ’suç örgütüne bilerek ve isteyerek yardım etme’, ’nitelikli hırsızlık’, ’nitelikli hırsızlığa teşebbüs’, ’konut dokunulmazlığını ihlal’ suçlarına karıştığı tespit edilen kişilere yönelik operasyon düzenlendi. 26 ayrı adreste 85 ekip ve 280 polisin katıldığı eş zamanlı operasyonda, 4’ü suça sürüklenmiş çocuk olmak üzere toplam 27 şahıs ve çeşitli suçlardan aranan çok sayıda kişi yakalanarak gözaltına alındı.

ARANAN KADINI BARBEKÜNÜN İÇİNDEN ÇIKARDILAR
Öte yandan suç örgütüne üye olduğu belirlenen bir kadın da yapılan aramalarda saklandığı barbeküden çıkarıldı.
Şahısların evlerinde yapılan aramalarda 1 adet 9 mm çaplı ruhsatsız tabanca, bir adet şarjör, 6 adet fişek, 1 adet 9 mm. çapında ruhsatsız tabanca, bir adet şarjör, 6 adet dolu fişek, 1 adet pompalı tüfek, 7 adet av tüfeği, 2 adet kuru sıkı tabanca, 30 adet av tüfeği fişeği, 1 adet altın bilezik, 1 adet altın zincir, 8 adet altın bilezik, 1 adet kama bıçak ele geçirildi.
(İHA)