Adıyaman’da polis motosikletinin şüpheli bir motosikleti kovalarken otomobille çarpışması sonucu 1 polis memuru yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Fatih Mahallesi’nde bir motosikletten şüphelenen motosikletli trafik polis ekibi, şüpheli motosikleti durdurmak istedi. Polisin dur ihtarlarına uymayan motosiklet sürücüsü ile polis arasında ara sokaklarda kovalamaca yaşandı. Oduncular Sitesi yakınlarında motosikletli polis ekibinin önünde seyir halde bulunan Ali Beraket idaresindeki 02 FA 692 plakalı otomobil dönüş yapmak istedi. Otomobilin dönüş yapması ile polis motosikleti otomobil ile çarpıştı. Kazada trafik polisi Vedat Orakçı yaralandı. Yaralı polis olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan polis memurunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Otomobil sürücüsü Ali Bereket, “Polis ile motosikletli arasında kovalamaca yaşanıyordu. Evimin önüne geldim, sinyal verdim ve daha sonra otomobili park edecektim aniden sol tarafımdan bir motosiklet geçti. Dönüş aldığım esnada otomobilin sağından gelen polisi görmedim ve otomobilin sağ tarafından gelen polis otomobile çarptı” dedi.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.