Suşehri ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, traktör ile kamyonetin çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Erzincan'ın Refahiye ilçesinden İstanbul'a dönen Erhan Karaçimen (36) idaresindeki 34 ZS 3182 plakalı kamyonet, önünde seyir halinde olan Erdem S. idaresindeki 58 KC 511 plakalı çimento yüklü traktör ile Suşehri Küçük Sanayi Sitesi kavşağında çarpıştı.

Kaza sonrası ortalık adeta savaş alanına dönerken, kamyonetin ön tarafında sıkışan Kamil Erdem uzun uğraşlar sonucu Suşehri Belediyesi kurtarma ekipleri tarafından çıkarılarak ambulansa taşındı. Yine kamyonette bulunan Azize Erdem (52), Celal Erdem (28), Aynur Karaçimen (36), Eray Karaçimen (11) ve Eylül Karaçimen (1,5) de kazadan yaralı olarak kurtuldu. Yaralılar ambulanslarla kaldırıldıkları Suşehri Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazaya sebebiyet verdiği iddia edilen traktör sürücüsü Erdem S. ise tepkilerden korktuğu için olay yerinden uzaklaşırken, daha sonra kaza bölgesine gelerek Suşehri Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim oldu. Erdem S.'nin ehliyetinin olmadığı tespit edilirken, kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaza anını anlatan kamyonet sürücüsü Erhan Karaçimen, “Yolda seyir halinde iken önümdeki traktör aniden önüme kırdı. Birçok kez kornaya basmama ve fren yapmama rağmen kurtaramadım ve kendisine çarptık” dedi.