Bursa’da çay ocağında iki kişi arasında tabureye oturma yüzünden çıkan ve ailelerin de araya girmesiyle büyüyen kavgada ölen şahsın ağır yaralı olan oğlu da hayatını kaybetti.

İddiaya göre, 4 gün önce merkez Osmangazi ilçesi Soğukkuyu Mahallesi Fulya Sokak'taki çay ocağına gelen Cenk Alpaslan Öztürk (33), Ahmet Ç’den (47) oturduğu tabureyi kendisine vermesini istedi. Ahmet Ç. ile Öztürk arasında bu yüzden çıktığı öne sürülen kavga, araya girenler tarafından yatıştırıldı. Yanına çocukları Cenk Alpaslan, Ali Volkan (35), Ozan (31) ve Hasan Hüseyin Öztürk'ü (28) alan baba Mehmet Emin Öztürk (61), aynı mahallede oturan Ahmet Ç. ile konuşmaya gitti. Öztürk ailesi, evin önünde Ahmet Ç. ile babası Kasım Ç. ve akrabası Oğuzhan A. ile karşılaştı. Tartışmanın büyümesiyle çıkan kavgada Mehmet Emin Öztürk göğsüne isabet eden kurşunla, çocukları Hasan Hüseyin, Ozan, Ali Volkan ile Kasım Ç., oğlu Ahmet Ç. ve Oğuzhan A. ise bıçak, sopa ve yumruk darbeleriyle yaralandı. Ağır yaralı olarak Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Mehmet Emin Öztürk hayatını kaybederken, Ozan, Hasan Hüseyin ve Ali Volkan Öztürk tedavi altına alındı. Yaralı olarak bindikleri otomobille Tıp Fakültesi Hastanesi'ne giden Kasım Ç., oğlu Ahmet Ç. ve akrabası Oğuzhan A. ise polis tarafından gözaltına alındı.

Olayda ağır yaralanan mali müşavir Ali Volkan Öztürk de, dün akşam tedavi gördüğü Çekirge Devlet Hastanesi’nde hayatı kaybetti. Evli ve bir çocuk babası olan Ali Volkan Öztürk’ün cenazesi otopsiye gönderilirken, olayla alakalı tahkikat sürüyor.