Hayatımızdaki her etkileşim bizlerin hayata bakışını etkiler. Partnerlerinin libidosundan mutlu olmayanlar için ise durum daha çekilmez hale gelebiliyor. İster televizyon dünyasında ister gerçek hayatta!

Eğer bir gün partneriniz de sizin düşük libidonuzdan şikayet ederse, bu nahoş durumu ortadan kaldırmak çoğu şey gibi yine sizin elinizde.

Gelin birlikte yatak odanızı daha dinamik, daha arzulu ve daha tutkulu hale getirebilecek, sizi snob'luktan kurtaracak aktivitelere göz atalım.

1- Romantik bir deniz kenarı restoranında balık ve karides yiyin

Omega 3, adeta aşk saçıyor.  Boşuna dememiş eskiler; "Denizden babam çıksa yerim!"

Deniz mahsulleri sahiden de gönülleri coşturuyor. Yatak odanızda İsteksizlik sorunlarınız varsa ya da "daha ateşli" olmalıyım diyorsanız, balık yemelisiniz. 

Bu konuda karides için ayrıca bir parantez açalım zira yapılan araştırmalar sonucu iyot elementinin, afrodizyak etkisi olduğu doğrulandı ve bununla da kalmamış aynı zamanda libido artışı için en çok önerilen besinlerden olmuştur.

Önerimiz şöyle; deniz kenarında bir balık restorantı ve karşınızda partneriniz... Gecenin heyecanlı olması kaçınılmaz! Romantik restoranları aşağıdaki bağlantıdan inceleyebilirsiniz.

https://www.google.com/search?q=romantik+restoranlar

2- Ceviz, fındık, badem, kuru incir, antep fıstığı tüketin

İçerdiği vitamin, protein, mineral ve lifler ile vücuda sayısız faydası olan bu besinler aynı zamanda afrodizyak besin grubunda yer alıyor. Vücudunuza sağladıkları enerji de cabası! Laf aramızda, performansınız çok daha dinamik olacak. Şunu da söylemek gerekir ki dinamizm aşkı yükseltir!

3- Mucize Kırmızı Kore Ginsengi'ni araştırın

Bu bitkiye mucize denmesinin bir sebebi var. Düzeltelim birden çok sebebi var.

Halsiz misiniz? Başınız mı ağrıyor? Hafızanızda sorun olduğunu mu düşünüyorsunuz? Eşinizle çocuk denemelerine mi başladınız? Ereksiyonunuz kısa mı sürüyor? Yatak odanızda daha uzun süreli birliktelikleriniz olsun mu istiyorsunuz? 

Çözüm kırmızı kore ginsengi'nde!

Afrodizyak etkili besin grubunun en tepesinde bulunan kore ginsengi rüya gibi etkiler sunuyor. Çok nadir de olsa bazı ürünlerde kırmızı kore ginsengi bulabilirsiniz. Örneğin: 48 Hours Gold Ginseng

https://48hours.com.tr/

4- Muz, çilek ve nar'ı hayatınıza dahil edin

Ne kadar tatlılar değil mi?

Ancak sadece tatlı olmakla kalmıyorlar. Besin değerlerinin yanı sıra çiftlerin birbirine daha sıcak davranmalarını, yakınlaşmalarını da sağlıyorlar.

Muz kabuğunun altında yer alan bufotenin maddesi endorfin hormonunu tetikliyor.

Bu da iyi hissetmemizi, gevşememizi sağlıyor. Ee tabii ki libido artışı da sağlıyor. Bereketin simgesi nar ve şehvetin meyvesi olarak bilinen çilek de tutkulu bir ilişki için davetiye niteliği taşıyor.

Doğal afrodizyak bu aktiviteleri planlarınıza mutlaka dahil etmenizi öneriyoruz. Hayatınızın her anını keyifli hale getirmek için geç kalmayın. Sizin ve partnerinizin mutluluğu her şeyin ötesinde!