Tatil için gittikleri Ardahan’ın Posof ilçesinden Bursa'ya dönen Doğan ailesinin içerisinde bulunduğu araç, Erzincan’da yolcu otobüsü ile çarpıştı. Kazada araç içerisindeki 3’ü çocuk 5 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, sabah saat 05.30 sıralarında Erzincan - Sivas Karayolu 106. kilometresi Kızıldağ mevkiinde meydana geldi. Ardahan’ın Posof ilçesi Alabalık köyünde senelik izinlerini geçirdikten sonra Bursa’ya giderken, baba Necdet Doğan yönetimindeki 16 KHC 43 plakalı otomobil karşı istikametten gelen Vural A. yönetimindeki 34 TP 2219 plakalı yolcu otobüsü ile kafa kafaya çarpıştı.

Hurdaya dönen araçtaki Doğan ailesinden baba Necdet Doğan(42), Anne Güldane Doğan(39), çocukları Özlem(13) ve Abdulsamet(6) doğan ile yakınlarının çocuğu olduğu öğrenilen Merve Öner(11) olay yerinde hayatını kaybetti. Kazadan ağır yaralı olarak kurtulan sürücü Necdet Doğan’ın 12 yaşındaki kızı Hilal Doğan ve Yunus Emre Öner(9) ambulansa Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Araç içinde sıkışarak yaşamlarını yitiren 5 kişinin cesetleri, AFAD ekipleri tarafından güçlükle çıkardı. Yapılan otopsinin ardından kazada ölen 5 kişinin cenazeleri, Refahiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.