Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir lise öğrencisinden 5 gündür haber alamayan ailesi, çocuklarının hayatından endişe ediyor.

Tavşanlı Kayaarası Mahallesi’nde oturan ve Endüstri Meslek Lisesi 2. sınıf öğrencisi İbrahim Dönmez, sosyal paylaşım sitesi hesabına “Ben kısa bir süre yokum, kimse merak etmesin” yazarak ortalıktan kayboldu.

Oğlunun telefonlarını açmadığını ve kendisine hiçbir şekilde ulaşamadıklarını söyleyen baba Fikret Dönmez, “Oğlum okuldan çıkınca bir internet kafeye gidiyor. Oraya kitaplarını bırakarak ayrılıyor. O dakikadan sonra oğlumu kimse görmedi. Çarşamba gününden bu yana aramadığımız yer kalmadı. Bize aktardığı herhangi bir derdi ve sıkıntısı da bulunmuyordu. Niye ortadan kayboldu anlamıyorum ve korkuyorum” dedi.

Köy muhtarı Mehmet Dikmen ise, İbrahim Dönmez’in hayatından endişe duyduklarını ifade ederek, “Gerekli yerlere başvurularımızı yaptık. Polis ve jandarma ekiplerine durumu bildirdik. İbrahim’i görenlerin güvenlik güçlerini aramalarını istiyoruz. Hayatından endişeliyiz” ifadelerini kullandı.

Bu arada İbrahim Dönmez'in sosyal paylaşım sitesi hesabından en son 12 Nisan’da yine paylaşım yaptığı ve “Ya beni merak etmeyin işim var evim var çalışıyorum ne güzel lütfen ben zaten kısa süre sonra ortaya çıkacağım” diye yazdığı görülüyor.