Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde bir telefon bayisine giren hırsızlar 15 adet cep telefonu, 2 laptop ve 181 adet sim kart çaldı. Hırsızlık anı ise kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.
Olay gece saat 04.00 sıralarında Kocasinan Mahallesi Okullar Caddesi üzerinde bulunan iş yerinde meydana geldi. Yüzlerini gizleyen 3 kişi, iş yerinin kapısını açıp içeri girerek 15 adet cep telefonu, 2 adet laptop ve 181 adet sim kartını çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anı ise kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.
İş yeri sahibi C.K., 25 Aralık’ta saat 04.00 sıralarında alarm şirketinin kendisini arayarak durumu haber verdiğini söyledi. C.K. dükkanına gittiğinde dükkan kapısının zorlanarak ve zarar görmüş halde açık olduğunu, dükkandan 15 adet cep telefonu, 2 adet laptop ve 181 adet sim kartın çalındığını tespit ettiğini söyleyerek ve şüphelilerden şikayetçi oldu.
Polis ekipleri yaptıkları çalışmalar sonucu, olayı gerçekleştiren şüphelilerden birinin R.S. olduğunu tespit etti. Firari şüphelilerin yakalanması için başlatılan çalışmalar sürüyor.
(Kaner Akaner/İHA)