Ümraniye TEM Otoyolu’nda aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkan otomobil, yol kenarındaki elektrik direğine çarptıktan sonra takla atarak şarampole yuvarlandı. Kazada 2’si ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere gore kaza gece saat 23.30 sıralarında TEM Otoyolu Ankara istikameti Sabiha Gökçen Havalimanı yol ayrımında meydana geldi. İddiaya göre içinde 5 yolcu bulunan Orhan Beder idaresindeki 34 VN 2493 plakalı otomobil hususi otomobil, otoyolun Sabiha Gökçen Havalimanı ayrımında kontrolünü kaybederek yol kenarındaki elektrik direğine çarptı. Çarpmanın şiddetiyle şarampole savrularak devrilen otomobildeki sürücü Orhan Beder ile aynı araçta yer alan Serhat Geleş (9), Vural Geleş (21), Cemile Denizer ve Murat Durmuş adlı yolcular yaralandı.

Otoyoldan geçen sürücülerin ihbar üzerine kaza bölgesine çok sayıda ambulans, kurtarıcı itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. TEM Otoyolu’nun Sabiha Gökçen Havalimanı yönü tek taraflı olarak trafiğe kapanırken, araçta sıkışan kazazedeler itfaiye ve sağlık ekiperince kurtarılarak çevre hastanelere sevk edildi. Ambulanslar ile hastanelere kaldırılan yaralılar tedavi altına alınırken, kaza sonrası Tem toyolunda uzun araç kuyrukları oluştu. Takla atarak ters dönen otomobilin çekici tarafından yoldan kaldırılması ile otoyol trafiği yeniden normale döndü.

Polis, kaza ile ilgili inceleme başlattı