Antalya Havalimanı'ndan aldığı Alman turistleri, otellerine götüren tur minibüsü ile ters şeritten gelen kamyonet çarpıştı. Kazada kamyonet sürücüsü ile 2 turist yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Antalya Havalimanı'ndan aldığı Alman turistleri Manavgat ilçesi Gündoğdu beldesinde bulunan otellere götürmekte olan O.K. yönetimindeki 07 D 4355 plakalı tur minibüsü, Gündoğdu turizm yolunda karşı yönden ve ters şeritten gelen Z.K. idaresindeki kamyonet ile çarpıştı.

Kazada her 2 araçta da büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, kamyonet sürücüsü Z.K. ile tur minibüsünde bulunan 9 Alman turist ambulanslar ile Side Özel Anadolu Hastanesi'ne kaldırıldı.

Karaciğer ve dalağı patlayan kamyonet sürücüsü Z.K. ameliyata alınırken, kalça kırığı belirlenen Alman turist Halmut W.'in ameliyata alınacağı, kaburgasında kırık bulunan Hermann Dieter B.'un ise tedavisinin yoğun bakım servisinde devam ettiği belirtildi.

Hastaneye getirilen diğer turistler ile tur minibüsü sürücüsü O.K. ayakta yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildiler.