61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon’un Maçka İlçesinde bulunan bir turistik işletmede dün akşam şok bir olay yaşandı. İşletme çalışanlarından Muzaffer Çakmak isimli şahıs, 3 kişi tarafından silahla vurularak öldürüldü. Çakmak'ın vücuduna toplam 7 mermi isabet ederken olaya karışan 3 kişi ise Jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 

Edinilen bilgiye göre olay ilçeye bağlı Hamsiköy mevkiinde bulunan bir turistik işletmede dün gece 23:00 sıralarında meydana geldi. 

İddialara göre gecenin ilerleyen saatlerinde turistik işletmeye şahıs, dışarıdan Muzaffer Çakmak'ı gözetlemeye başladı. Olayda cinayete kurban giden Çakmak'ın yalnız kaldığını gören şahıs harekete geçerek işletmeye girdi. 

İşletmeye girdikleri gibi silahlarını çeken şahıs  Çakmak'a kurşun yağdırdı. 

3'ü kafasına olmak üzere vücudunun değişik yerlerine 7 kurşun isabet eden Çakmak, ağır yaralanırken 3 kişi ise bölgeden uzaklaştı. 

İşletmede bulunanların ilk yardım ekiplerine haber vermesi sonrasında Çakmak, olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Maçka Devlet Hastanesine kaldırıldı. 

Ancak Çakmak, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Cinayetin ardından kaçan şahıs  Maçka İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 

Gözaltına alınan şahısın ilk ifadelerinde susma hakkını kullandığı belirtildi. 

Jandarma cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. 

Cinayete kurban giden Muzaffer Çakmak’ın çalışma arkadaşları kimseyle husumeti olmadığını çok sakin ve düzgün bir insan olduğunu ifade etti.