Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında dün akşam Ankara’da oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçından dönen Trabzonspor taraftarlarını taşıyan aracın Giresun’un Görele ilçesinde kaza yapması sonrasında yaralı olarak Giresun Özel Ada Hastanesi’ne kaldırılarak burada tedavi altına alınan Eyüp Vanlıoğlu başından geçenleri anlattı.

Ankara’dan dün gece kupa maçı sonrasında yola çıktıklarını belirten Eyüp Vanlıoğlu “Yorgun ve uykusuzduk. Samsun’un Çarşamba ilçesinde mola verdik. Burada şoför değiştirdikten sonra tekrar yola çıktık. Sonra uyumuşum. Gözümüzü açtığımda arkadaşım Ercan’la ben araçtaydım. Diğer arkadaşlarım ise aracın dışında yola saçılmışlardı. Gerisini hatırlamıyorum” dedi.

Tedavisinin ardından taburcu edilen Vanlıoğlu’nun şokta olduğu gözlendi.

Karadeniz Sahil Yolu Görele ilçe geçişi Hayrullah Koç Parkı mevkiinde Giresun’dan Trabzon istikametine gitmekte olan Ercan Mollahüseyinoğlu (23) yönetimindeki 61 FC 956 plakalı araç, önünde seyretmekte olan 54 KR 433 plakalı TIR’ı solamaya çalışırken dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu TIR’a arkadan çarpmış, kazada Şeref Vanlıoğlu (23) ve Sefer Hasan Köse (23) hayatlarını kaybederken, Engin Albayrak (23), Fatih Kalyon (23), Eyüp Vanlıoğlu (23), sürücü Ercan Mollahüseyinoğlu (23) yaralandı. Yaralılar Giresun Devlet Hastanesi ile Özel Ada Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı.