Beşiktaş ile Orduspor arasında oynanan karşılaşmada tribünde çıkan olaylarla ilgili savcılık soruşturması tamamlanarak iddianame hazırlandı. İddianamede aralarında olaylar sırasında cop kullanan kişilerin de bulunduğu 6 şüpheli için 3.5 aydan 9 yıla kadar hapis istendi.

27 Nisan tarihinde Beşiktaş'ın Orduspor'u 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada çıkan tribün olaylarında gözaltına alınan 6 kişi ile ilgili soruşturma tamamlandı. Spor savcısı Taner Tabel tarafından yürütülen soruşturma sonucu hazırlanan iddianame de önce tutuklanıp daha sonra serbest bırakılan Rauf Büyük hakkında silahla yaralama suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapis istendi. Halit Alkaç hakkında kemik kıracak şekilde yaraladığı için 2 yıldan 9 yıla kadar ceza talep edildi

Savcı, olaylara karışan Önder Boyalıklı’ya yaralama ve hakaretten 2 yıl 3 aydan 7 yıl 4 aya kadar, Erol Ediz ve Volkan Burak Uzun’a yaralama iddiasıyla 2 yıldan 5 yıla kadar, İlker Aydın’ın da küfür ve hakaretten 3,5 aydan 2 yıl 4 aya kadar cezalandırılmasını talep etti.