Mersin'de ucuz bira satışı yüzünden bar işletmecisiyle büfeci arasında çıktığı iddia edilen ve 1 kişinin ölümüne, 3 kişinin de yaralanmasına sebep olan silahlı kavgada gözaltına alınan 15 kişi, adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre olay, 10 Ağustos'ta ikindi saatlerinde meydana geldi. Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan bir barın sahibiyle büfe sahibi arasında ucuz bira satışı yüzünden önce tartışma çıkarken, tartışma bir süre sonra silahlı kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada büfe sahibi B.P. (40) adlı şahıs, sağ göğsünden yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen yaralı B.P., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kavgada yaralanan 1'i polis 3 kişi ise kaldırıldıkları çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Olayla ilgili 15 kişi gözaltına alındı.

Öğle saatlerinde emniyette sorguları tamamlanan 15 kişi, Mersin Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.