Şişli’de bir evde çıkan yangına müdahale eden ekipler, Ukrayna uyruklu kadının cesedini buldu. Olga isimli kadının önce öldürülüp daha sonra yakıldığı belirlendi.

Edinilen bilgilere göre, olay, Kurtuluş, Eşref Efendi Sokak’ta dün gece meydana geldi. 7 senedir oğlu ile birlikte aynı evde yaşayan Ukraynalı Olga isimli kadının evinden gürültüler geldiğini duyan ve yangını gören vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürürken, Ukraynalı kadının cesedi ile karşılaştı.

Polisin ilk incelemesinde Ukrayna Uyruklu Olga isimli kadının önce öldürülüp sonra yakıldığı belirlendi. Çevredeki komşuların ifadesine başvuran polisler, Ukraynalı kadının birlikte yaşadığı 18 yaşındaki oğlu Lima’yı ifadesine başvurmak üzere karakola götürdü. Lima’nın dün gece evde olmadığı öğrenildi.

Mahallede bakkallık yapan bir vatandaş, “Olga hanım benim müşterimdir. Ukraynalı kendisi. Oğlu ile yaşıyor. Akşam patırtı gürültü sesleri duymuş komşular. Sabah geldiğimde polisler vardı. Kadını önce öldürmüşler sonra yakmışlar, kapıları kilitleyip gitmişler. Dün akşam oğlu bana geldi bakkala uğradı. Sigara borcu vardı onu verip gitti” dedi.

Ukraynalı kadının cesedi adli tıp kurumuna kaldırılırken polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.