Narkotik operasyonu kapsamında İngiltere dönüşü Atatürk Havalimanı’nda gözaltına alınan oyuncu Rıza Kocaoğlu ve yönetmen Uluç Bayraktar adliyeye sevk edildi.

İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri, 5 Ağustos’ta başta İstanbul olmak üzere 6 ilde uyuşturucu satıcılarına ve kullanıcılarına yönelik operasyon düzenlemişti. Operasyonda aralarında Kenan İmirzalıoğlu, Sarp Apak, Engin Günaydın, Engin Altan Düzyatan gibi birçok ünlü ismin de bulunduğu 50 kişi gözaltına alınmıştı. Operasyon sırasında hakkında gözaltı kararı çıkarılan Rıza Kocaoğlu ve yönetmen Uluç Bayraktar’ın da aralarında bulunduğu 5 kişi ise yurt dışında oldukları için yakalanamamıştı.

Dün İstanbul’a dönen Kocaoğlu ve Bayraktar, Atatürk Havalimanı’nda gözaltına alındı. İki ünlü isim, Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Narkotik Şube Müdürlüğünde sorgulanan Kocaoğlu ve Bayraktar, sabah saatlerinde Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. Adli tabiplikte sağlık kontrolünden geçirilen iki ünlü isim, daha sonra savcılığa ifade verecek.