Üsküdar’da bir inşaat alanında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden kişinin Göksenin Gaye Dursun adında bir mühendis olduğu tespit edildi. Mühendisin öldüğü yerde bomba imha ekipleri patlamamış bir patlayıcıyı da fünyeyle etkisiz hale getirdi.

Olay, Üsküdar Kısıklı Mahir İz Caddesi üzerindeki inşaat alanında meydana geldi. Başbakan Erdoğan’ın Üsküdar Kısıklı’daki konutuna yaklaşık 300 metre uzaklığında bulunan inşaat sahasında kayaların parçalanması sırasında patlama oldu. Olayda bir kişi olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yapılan ilk incelemelerde bir kişinin hayatını kaybettiği belirlendi. Bunun üzerine bölgeye Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ile Bomba İmha Ekipleri sevk edildi. Detaylı incelemelerin ardından ölen şahsın sahada mühendis olarak görev yapan Göksenin Gaye Dursun adında bir mühendis olduğu tespit edildi. Dursun’un cesedi olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

Öte yandan Dursun’un hayatını kaybettiği yerde bomba imha ekipleri de detaylı çalışma başlattı. İncelemelerde patlamamış bir patlayıcıyı madde de fünyeyle etkisiz hale getirdi.

Patlamanın, inşaat alanındaki kayaları parçalamak amacıyla patlayıcı madde yerleştirilmeye çalışılırken meydana geldiği ve olayla ilgili incelemenin sürdüğü öğrenildi.