Ümraniye’de 13 yaşındaki Didar Didem isim kız çocuğunun uyuşturucu bağımlısı bir şahıs tarafından kaçırıldığı iddia edildi. Baba Abmdülkadir Kutlu, kızının bir an önce bulunması için yetkililerden yardım istedi.
İddiaya göre, Ümraniye’de 13 yaşındaki henüz liseye yeni başlayacak olan Didar Didem Kutlu, bir hafta önce evli ve bir çocuk babası Fatih Güngör tarafından kaçırıldı. Bir haftadır haber alınamayan Didar Didem Kutlu’ya son olarak ablası Fatih Güngör’ün telefonundan ulaştı. Didar Didem Kutlu, İstanbul’da olmadıklarını söyleyerek telefonu kapattı.
Olayın ardından polise giderek yardım isteyen baba Abdulkadir Kutlu, “Bu şahıs tam anlamıyla uyuşturucu bağımlısı. 13 yaşındaki bir çocuğu kaçırması ne kadar mantıklı. Ne kadar mantığı alıyor. Onu soruyorum. Benim çocuğum 13 yaşında. Onun hiçbir sülalesinin yapmadığını ben yaptım. Onu uyuşturucudan kurtardım. Ona babasının yapmadığını yaptım” dedi.
Kutlu, Fatih Güngör ile ilgili, “Benim evime girip çıkıyordu. Benim evime gelerek kızımı tehdit ederek kaçırdı. Bu şahıs evli ve bir çocuğu var. O kızı da 15 yaşında bıçak zoruyla kaçırmış. O kadın da çok zor durumda” şeklinde konuştu.
Son olarak kızı ile ablasının Fatih Güngör’ün telefonundan görüştüğünü söyleyen Kutlu,”Büyük kızıma İstanbul’dan çok uzakta olduğunu söylemiş ve telefon kapamış" ifadelerini kullandı.
Baba Abdulkadir Kutlu, her türlü yasal girişimde bulunduğunu belirterek kızını ya da kaçıran Fatih Güngör’ü gören vatandaşlardan yetkililere haber vermesini istedi.
Kızının fotoğraflarına ve video görüntülerine bakarak hasret gideren baba Abdulkadir Kutlu, gözyaşları içerisinde yetkililerden yardım istedi.
(İHA)