İzmir'in Torbalı ilçesinde yaklaşık bir aydır kayıp olan genç, polis ekipleri tarafından bulunarak annesine teslim edildi. Uyuşturucu tacirlerinin eline düşmesinden korktuğu için oğlunu her yerde arayan anne, yetkililerin sesini duymasını oğlunun bir an önce bulunmasını istemişti.

Anne Melal Atlı, dışarıda yemek yiyeceğini söyleyerek evden çıkan oğlu Kaan Egemen Ceyhan'dan (17) yaklaşık bir aydır haber alamıyordu. Kaan'ın gidebileceği tüm adreslere bakan, sokak sokak oğlunu arayan anne bir sonuç elde edememişti. Oğlunun zehir tacirlerinin tuzağına düştüğü duyumunu alan Melal Atlı, uyuşturucu satıldığını düşündüğü semtlerdeki parklara giderek, sabahlara kadar bekledi ve gelip geçenlere, oğlunu tarif ederek görüp görmediklerini sordu. Acılı anne oğlunun bir an önce bulunması için yetkililerden yardım istemişti.

İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya’nın talimatıyla Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri araştırmalara hız verdi. Polis ekipleri Ceyhan’ın tüm arkadaşları, tanıdıkları ile görüşerek gidebileceği yerleri araştırdı. Ekiplerin yaptıkları araştırmalarda Kaan Egemen Ceyhan'ın Buca ilçesinde bir pideci dükkanında çalıştığını belirledi. Adrese giden ekipler Kaan Egemen Ceyhan'ı alarak anne Melal Atlı’ya teslim etti.