Özellikle de iş hayatında bilgisayar demek, belki de kişisel asistanınız demektir. Tüm raporlarınız, listeleriniz, envanterleriniz kısacası aklınıza gelebilecek tüm önemli belgeler bilgisayarınızda kayıtlıdır ve bir tuşa basarak istediğiniz an hepsine ulaşabilirsiniz. Bu da size iş hayatında en önemli şey olan zamandan kazanmanızı sağlıyor.

Ofisteki Bilgisayarınıza Uzaktan Bağlanmaya Ne Dersiniz?

Sürekli olarak bilgisayar kullananlar ve tabii ki asıl işi bilgisayar olanlar iyi bilirler ki, sık kullanılan ve ihtiyaç duyulan bazı programlar vardır. O programlar sizin işlerinizi daha hızlı yapmanızı ve doğru sonuçlara daha kolay ulaşmanızı sağlar. Örneğin teamviewer da bu programlardan biridir. Peki, nedir bu teamviewer? Özetle söylemek gerekirse, uzaktan bir bilgisayara bağlanmak demektir. Uzak masaüstü bağlantıları için teamviewer indir diyerek bu programı bilgisayarınıza indirmeniz halinde uzaktaki bir bilgisayar en faz 2-3 saniye için bağlanabilir ve istediğiniz işlemi yapabilirsiniz.

Nasıl mı İndireceksiniz?

Uzak masaüstü bağlantıları için teamviewer indir dediğinizde program kolaylıkla bilgisayarınıza inecektir. Diyelim ki bulunduğunuz herhangi bir yerden ofisteki ya da evdeki bilgisayarınız bağlanmanız gerekiyor. İşte bu program sayesinde bağlanabilir hatta uzaktaki o bilgisayarı yine bu program sayesinde yönetebilirsiniz.

İster gün ortasında ister sabahın erken saatlerinde istediğiniz an istediğiniz yerden uzaktaki bir bilgisayar erişim sağlayabileceğinizi bilmelisiniz. Hatta daha fazlasını bilmek istiyorsanız http://www.sonsurum.net/teamviewer adresine tıklayabilirsiniz Tüm sorularınızın cevabı burada bulabilirsiniz.