Ancak yurt dışında yabancı dil eğitimi almak isteyen kişiler çoğu zaman maddi sebeplerden dolayı bu isteklerini ertelemektedirler. Aslında kişinin böyle bir talebi varsa dil eğitimini ertelememeli ve bütçesi doğrultusunda bir plan çizmelidir. Tam da bu nokta da Real Eğitim yurt dışında yabancı dil öğrenme talebi olan öğrencilere hizmet sağlıyor. Real Eğitim bünyesinde bulundurduğu profesyonel eğitim danışmanlığı hizmeti ile öğrenci için en iyi ve bütçesine uygun okulu buluyor ve bu işin her aşamasında öğrenci ile birlikte hareket ederek öğrencinin memnuniyetini sağlıyorlar.

Hangi Ülkeler İçin Hizmet Sağlanıyor?

Firma olarak çok sayıda ülkede çok sayıda dil okuluna öğrenci gönderebiliyorlar. Firmanın yurt dışında çok farklı ülkelerde her öğrencinin talebini karşılayabilecek nitelikte dil okulları ile anlaşması bulunuyor. Böylece yurtdışı dil okulu için öğrenci bütçesine göre dil okulu sağlanabiliyor. Bu okullar için birden fazla ülke seçeneğini bulunduruyorlar. Bu ülkelerden başlıcalarını İngiltere, Kanada, Güney Afrika, İspanya, Avustralya, Amerika, Malta, Yeni Zelanda, İrlanda, Fransa meydana getiriyor.

İngiltere'de Dil Okulu Fiyatları

İngiltere İngilizcenin doğup büyüdüğü topraklardır. İngiltere üzerinde hemen hemen her şehirde dil okulu bulunmaktadır. İngiltere'de dil okulunun bulunduğu şehre göre fiyatlar değişkenlik gösterebilmektedir. Londra, Oxford, Brighton, Bournemouth, Cambridge, Manchester, Bristol, Eastbourne, Leeds, Liverpool İngiltere'de dil okullarının fazla bulunduğu ve en fazla talep olan şehirleri meydana getirmektedir. Bu şehirlerde yurt dışı öğrencileri için genellikle uygun kampanyalar ve indirimler uygulanmaktadır. İngiltere üzerinde yer alan dil kursları English UK ve British Counsil akreditasyonunu bulundurmaktadırlar.

Real Eğitim de İngiltere'de öğrencinin gideceği en iyi dil okulunu tespit ediyor. Başkent Lonra'da dil eğitim ücretleri 800 İngiliz sterlininden başlayarak 8000 İngiliz sterlinine kadar yükselmektedir. Liverpool'da ise ücretler 600 İngiliz sterlininden başlıyor ve 6000 İngiliz sterlinine kadar yükselebiliyor.

Edinburgh'da yabancı dil eğitim fiyatları da 500 İngiliz sterlininden başlamakta ve 7000 İngiliz sterlinine kadar dil okuluna göre farklılık arz edebilmekte. Firma,bu süreçte hangi okulun seçilmesi gerektiğine dair ücretsiz eğitim danışmanlığı yapıyor.

Amerika'da Dil Okulu Fiyatları

Amerika'da tıpkı İngiltere gibi İngilizce öğrenmek isteyenler açısından çok fazla talep gören ülkelerden bir tanesi. Yılda milyonlarca öğrenci Amerika'ya dil eğitimi için geliyor ve İngilizceyi İngilizcenin konuşulduğu topraklarda öğrenebiliyorlar. Eğitim firması Amerika içinde pek çok dil okulu ile yaptığı anlaşma ile Amerika'da dil eğitimi almak isteyenler için hizmet sağlıyor. New York, Boston, Los Angeles, San Fransisco şehirleri Amerika'da en çok dil okulu bulunan ve öğrencilerin en fazla talepte bulunduğu şehirlerarasında yer alıyor.

Vize işlemleri ve danışmanlık konusunda firma tarafından kaliteli bir hizmet sağlanıyor. Amerika'da dil eğitim fiyatları okula göre değişiklik göstermektedir. Amerika'da 4 haftalık bir dil eğitimi 2000 dolardan başlayarak 4000 dolara kadar çıkmaktadır. 12 haftalık eğitim süresi ise 4000 dolardan başlamakta ve 7000 dolara kadar çıkmaktadır. Daha uzun süreli eğitimlerde 36 haftalık eğitim süresi 12000 dolardan başlayarak 13000 dolara kadar çıkabilmektedir.

Kanada'da Dil Okulu Fiyatları

Kanada İngilizce konuşulan merkezi ülkelerden birisidir. Kanada yurt dışından gelen öğrencilere son derece olumlu bir yaklaşım gösterdiği için öğrenciler Kanada’ya da oldukça fazla talep göstermektedir. Öğrenciler ve dil okulları daha Kanada üzerinde daha çok Vancouver ve Toronto şehirleri üzerine yoğunlaşmıştır. Kanada'da eğitim ücretleri 800 Kanada dolarından başlayarak 9500 kanada dolarına kadar çıkmaktadır. Fiyat ücretleri eğitim süresine göre farklılık gösterir.

Malta Dil Okulu Fiyatları

Malta kozmopolit yapısı ile bütün dünyadan öğrenci toplamaktadır. Malta'da dil okulu ücretleri 1500 Euro’dan başlamakta ve uzun süreli eğitim süresi için bu fiyat 10000 Euro’ya kadar çıkabilmektedir. Vize ve diğer bütün işlemler konusunda Real Eğitim'in öğrencilere destek sunduğu görülmekte.

Avustralya Dil Okulu Fiyatları

Avustralya da İngilizce konuşan coğrafyalardan birisidir. Tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra her yıl çok sayıda öğrenci dil öğrenmek için buraya gelmektedir. Avustralya yurtdışı dil okulu fiyatları konusunda biraz pahalı olsa da firma öğrenci için en ideal okulun bulunması konusunda hassasiyetle davranıyor. Burada okul fiyatları yaklaşık 3000 dolardan başlayarak 20000 dolara kadar çıkmaktadır. Burada da Real Eğitim öğrenci için vize ve kayıt işlemlerini gerçekleştiriyor.

Yurtdışında okul maliyetleri için https://www.realegitim.com/yurtdisi-dil-okullari-fiyat-listesi/ burayı ziyaret edebilirsiniz.