Kişiye Özel Tasarım Pasta, özel gün kutlamalarının vazgeçilmezi ve enfes lezzeti olan önemli bir ayrıntıdır. Doğum günü, Düğün, Nişan, Yıl Dönümü vb. Özel günleriniz için kişiye özel  Butik Pasta tasarımlarımızla özel günlerinize imzamızı atmak bize mutluluk verdiği gibi karşılığında aldığımız müşteri  memnuniyetiyle firmamıza değer katmaya devam etmekteyiz. Her geçen gün yenilikleri takip ederek kendilerini geliştiren ustalarımız sayesinde ürün çeşitliliğimiz artmakta ve  bu sayede sizlerden gelen talepleri kolayca karşılaya bilmekteyiz.

Tasarım Pasta Ankara, zengin ürün çeşitlerimizle; Butik Pastalar, Resimli Pastalar, Cupcake, Kurabiye, Cakepops, Harf Pasta ürünlerimizden istediğinizi seçebilir özel günlerinize renk ve neşe katabilirsiniz. 

Tasarım Pasta Nedir?

Tasarım Pasta diğer adıyla Butik Pasta yapımı şeker hamurundan gerçekleştirilir. Kişiye özel tasarlanan Butik Pastalara şeker hamuru sayesinde istenilen şekil işinin ehli ustalarımız tarafından kolaylıkla verilebilmektedir. Kişiye özel tasarlandıklarından dolayı diğer hazır pastalara göre fiyatı biraz daha fazladır fakat görünümüyle özel günleriniz için sipariş vereceğiniz Tasarım Pasta Ankara masanıza eşsiz güzellikte bir görsellik katabilir ve aynı zaman da lezzetiyle misafirlerinizi memnun kılabilirsiniz. 

Çocuklar için çizgi film kahramanları, Meslek sahiplerine mesleklerine uygun figürler, Baby Shower için pastalar ve aklınıza gelebilecek her türlü figürü en kaliteli malzemeler kullanarak ve ustalarımızın gösterdiği titiz işçilikle kişiye özel olarak tasarlamaktayız. Aklınıza gelebilecek en uçuk figürleri pasta olarak görmek istiyorsanız bizi arayabilir ve gönül rahatlığıyla ustalarımıza siparişlerinizi verebilirsiniz. 

Butik Pasta Yapımı

Görselliği dışında Butik pastayı diğer pastalardan ayıran bir diğer özellik de pandispanya yapımında kabartma tozu kullanılmamasıdır. Pasta içeriğinde kullandığımız malzemeler, kendimiz yaptığımız için doğaldır. 

Mutlu günlerinizde sizlere unutulmaz anılar bırakmak için hayal ettiğiniz pastayı tasarlamak ve sonucunda memnuniyet dolu bir gülümsemeyle karşılaşmak bizim en temel hedefimizdir. Usta ellerle hazırlanan  lezzetli pastalarımız için PUCAKE Nefis Tatlar Atölyesi web sayfamızı ziyaret edebilir ve daha önce tasarladığımız eşsiz güzellikteki ürünlerimiz ve çeşit zenginliğimiz hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. 

Müşteri beklenti ve gereksinimlerini karşılayabilecek düzeyde sunduğumuz kaliteli hizmetimizi, hijyen kurallarına uygun düzenli dezenfektasyon işlemleri gerçekleştirdiğimiz çalışma ortamımızda sizlere sunmaya devam ediyoruz. 

Sizde özel günlerinizi lezzetli ve şık bir dokunuşla renk katarak unutulmaz kılmak isterseniz bizi arayabilirsiniz.