Çanakkale Kepez'de virajı alamayıp denize uçan otomobilin sürücüsü ve yanında bulunan 3 kişi, kazanın ardından olay yerinden kaçtı.

Kepez beldesinde sahil yolunda ilerleyen 17 AP 723 plakalı otomobil, gece saat 02.00 sıralarında virajı alamayınca kaldırımı ve kayalıkları aşarak denize uçtu. Olay yerine gelen polis ekipleri, ilk olarak aracın içerisini kontrol etti. Aracın sürücü kapısının açık olduğunu, içerisinde de kimsenin bulunmadığını gören ekipler, görgü tanıklarından bilgi aldı.

Bir görgü tanığı, “Aracın içinde 4 kişi vardı. Benim önümden çok hızlı geçtiler. Burada bir araç vardı. Ona çarpmamak için direksiyonu kırınca denize uçtu. Direksiyonda bir kadın vardı. Ben daha gelmeden 4 kişi inerek kaçtı. Herhangi bir şeyleri yoktu. Arkalarından gittim ama yüzlerini göremedim” ifadelerini kullandı.

Olayın ardından polis, araç sürücüsünü bulabilmek için çalışma başlattı. Kaldırımı aşıp yaklaşık 2 metre yükseklikteki kayalıkların üzerinden geçerek denize düşen araç, çekiciyle sudan çıkarıldı.