Bolu’da bar sahibi Serdar Kahraman’ın ölümüyle sonuçlanan cinayetin ardından gözaltına alınan 5 kişi adliyeye sevk edilirken, pompalı tüfeği ateşleyen M.E.A.’nın yanlışlıkla yakın arkadaşını vurduğu ortaya çıktı.

Olay, önceki gün gece saatlerinde Alpagutbey Mahallesi’nde bulunan Flora Konutları A Blok önünde meydana geldi. İddiaya göre, M.T. ve A.T. isimli iki şahıs, gece saatlerinde Öznur isimli kadının evine gitti. M.T. ve A.T.’nin evde olduğu sırada M.E.A., O.Ö. ve Mavi 3 Bar’ın sahibi Serdar Kahraman da aynı kadının olduğu konutların önüne geldi. S.G. isimli başka bir şahısın araçta beklediğini gören M.E.A. ve O.Ö, araca doğru yöneldi. Önce S.G.’yi döven iki kişi daha sonra araçtaki pompalı tüfeği aldı. Dışarıda kavga olduğunu gören M.T. ve A.T.’de aşağı inince iki grup arasında kavga çıktı.

Kavga sırasında S.G.’nin bulunduğu araçtan aldığı pompalı tüfeği ateşleyen M.E.A., daha önceden aralarında husumet bulunan M.T.’ye ateş etti. Tüfekten çıkan saçmalar M.T.’ye değil, silahı ateşleyen zanlının yakın arkadaşı olan bar sahibi Serdar Kahraman’ın başına isabet etti. Serdar Kahraman olay yerinde hayatını kaybederken, 5 kişi ise otomobillerle olay yerinden kaçtı. Kısa sürede yakalanan 5 kişi emniyette sorguya alındı. Pompalı tüfeği ateşleyen M.E.A., kasıtlı kimseyi hedef almadığını ve Serdar Kahraman’ı yanlışlıkla vurduğunu söyledi.

Bir kişinin ölümüyle sonuçlanan olayın ardından 5 kişi bugün geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkarıldı.