Eskişehir’de yan bakma meselesi yüzünde çıkan kavgada bir kişi ağır şekilde bıçakla yaralandı, yakalanan şüphelisi ise adliyeye sevk edildi.

Alına bilgiye göre, Hoşnudiye mahallesi İsmet İnönü 1 caddesinde Doruk T. (25) ile İbrahim M.Y. (25) arasında ‘yan bakma’ meselesi yüzünden tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonrasında içkili olduğu ileri sürülen Doruk T., yanında kız arkadaşları bulunan İbrahim M.Y.’ye küfür etti. Bunun üzerine İbrahim M.Y. yanında bulunan bıçak ile Doruk T.’yi bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçtı.

“UZMAN DOKTORLARIN MÜDAHALESİYLE YAŞAMA DÖNDÜ”

Kasığından ve karnında ağır yaralanan Doruk T., yanında bulunan arkadaşının yardımıyla ticari taksi ile Eskişehir Devlet Hastanesine getirildi. Kısa süreliğine nabzı duran gence müdahale eden uzman doktorlar, Doruk T.’yi yeniden hayata döndürdü. Kan kaybının fazla olduğu öğrenilen Doruk T. daha sonra ameliyata alındı. Ameliyat sonrasında yoğun bakımda tedavisi devam eden gencin hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

“MOBESE KAMERALARI SAYESİNDE YAKALANDI”

Olay sonrasında kayıplara karışan İbrahim M.Y. ile yanında bulunan arkadaşları çevrede bulunan 14 farklı kameraların almış olduğu kayıtlardan 50 saatlik bir bölüm incelendi. İncelenen kameralardan öncelikle şüphelinin yanında bulunan kız arkadaşlarına ulaşıldı. Bu sırada Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri kamera görüntülerinden aldıkları fotoğrafı Doruk T.’yi hastaneye getiren arkadaşına gösterdi. O da şüphelinin kendisine gösterilen fotoğraftaki kişi olduğunu teşhis etti. Gece boyu olay üzerinde çalışmalarını sürdüren Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheli İbrahim M.Y.’nin yanında bulunan arkadaşları S.S. (21), E.G., (17) ve M.K.’yı (24), gözaltına aldı. Emniyette ifade veren bu üç arkadaş olayı ekiplere anlattı. Daha İbrahim M.Y.’in Batıkent mahallesi Dumluca sokakta bulunan evine operasyon yapan ekipler, şüpheliyi gözaltına aldı. İfadesi alınmak üzere Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğüne getirilen İbrahim M.Y. buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.