Adana'da park halindeyken otomobili yanan bir kişi gözyaşlarına boğuldu.

Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Beyazevler Mahallesi'nde meydana gelen olayda, buzdolabı tamircisi Cahit Göktaş, 4 ay önce 01 UE 556 plakalı otomobili, 7 bin 500 liraya satın aldı.

Otomobilin 5 bin lirasını peşin veren, 2 bin 500 lirayı da 6 ay sonrası için borçlanan Göktaş, otomobil ile mahallelerde gezerek buzdolabı tamiri yapıyordu.

Göktaş, Beyazevler Mahallesi'ndeki çamlık alanda oturup biraz dinlenmek istediğinde, park ettiği otomobil, arka tarafından alev alıp yanmaya başladı.

Cahit Göktaş, yanan otomobili söndürmeye çalıştı ancak yeterli su olmadığı için başarılı olmadı.

Bu arada çevredeki vatandaşlar 110'u arayarak itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevler arasında kalan otomobili söndürdü ancak, otomobilden geriye demir yığını kaldı.

Otomobil tamamen yandığı için ekmek teknesinden olan Göktaş, kullanılamayacak haldeki aracın başında gözyaşlarına boğuldu.

Göktaş, otomobilden inip dinlenirken birden aracın yanmaya başladığını ve söndüremediğini belirterek, "Otomobili yeni almıştım, buzdolabı tamiri yapıyorum, borcu bile bitmemişti" dedi.

Cahit Göktaş ailesini de telefonla arayarak otomobilinin yandığını gözyaşları arasında anlattı. Otomobilin elektrik kontağından çıkan arızadan dolayı yandığı tahmin ediliyor.