Ören Bayan 1945 senesinde dikiş ipi üreten bir atölye olarak sektöre giriş yapmıştır. Üstün kalitede pamuk, polyester ve elyaf kullanmaları tercih edilmelerini sağlayan sebeplerden biridir. Bunun yanı sıra Doğa Dostu olan Diktaş Dikiş İplik Sanayi çağdaş ve sosyal sorumluluk bilincinde üretim yapmaktadırlar. Bu da Ören Bayan'ı bir adım daha öne taşıyan sebeplerden biri.

İlkbahar yaklaşırken 'ne örsem' diye düşünüyorsanız buyrun:

Camilla serisi karışımsız merserizeden üretilmiştir.

Bebek örgülerinde de gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bir yün. %100 pamuktan üretilmiştir, tamamen doğal pamuk ve lif. 2,5 numara şiş veya 1,75 & 2 numara tığ ile örülmesi tavsiye edilmektedir. Amigurumi bebek, nakış, bebek kıyafetleri, şapka, patik, yelek.. aslında ne örmek istiyorsanız örebileceğiniz bir yün Camilla.

Ben biraz çeyiz yapmak istiyorum, lif yapmak istiyorum diyorsanız:

Ören Bayan Kristal El Örgü İpi! İleri üretim teknolojisiyle üretilen Kristal; yumuşak dokusu ve canlı renkleri sayesinde hanımlardan çok fazla beğeni ve talep almıştır.

Her örgü işinizde kullanabileceğiniz bir ip olsa da genellikle lif yapımında tercih ediliyor. %100 Akrilikten (Yapay Elyaf) üretilmiştir böylelikle yüne alerjisi olanların da tercih edebileceği bir iptir.

2,5 & 3 mm şiş veya 2 numara tığ ile örülmesi tavsiye edilmektedir. Pamuk ve Yün ipliklerine göre daha sağlamdır, solmaz ve parlak renklere sahiptir.

Kanserojen madde içermediğinden bebek lifi için tercih edebilirsiniz. Bunun dışında şal, dantel, bere, atkı yapımında da ören bayan Kristal El Örgü İpini tercih edebilirsiniz.