Genetik ve çevresel faktörlerden dolayı yaşanan saç dökülme problemi günümüzde sorun olmaktan çıkıyor. İhtiyaç doğrultusunda geliştirilen birbirinden farklı özelliklere sahip saç ekim teknikleri ile sağlıklı saçlara sahip olmak mümkündür. Özellikle son yıllarda kullanılan dhi saç ekimi saç estetiğinde istenilen başarıyı arttırıyor. Bu teknolojik yöntem sayesinde doğal görünüm elde etmenin yanında dolgun saçlar sayesinde genç bir görüntüye kazanılır. Böylece saç ekim işlemleri sayesinde insanların özgüveni arttığı gibi sosyal ilişkileri de gelişir. 

Saç ekimi uygulamaları kişiye özel planlanır. Dolayısıyla kişinin vücudundan alınan sağlıklı saç kökleri seyrek ya da açık alanlarda bulunan kanalları yerleştirilir. 

Op. Dr. Hüseyin Kandulu

 

Hüseyin Kandulu Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde doğmuş ve üniversite eğitimine kadar Lefkoşa şehrinde yaşamıştır. Tıp fakültesinde eğitim görmek için Türkiye’ye gelen Hüseyin Kandulu, 6 senelik genel tıp eğitimini tamamladıktan sonra ilgisini en çok çekmekte olan Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi alanında uzmanlığını tamamlayıp  Op. Dr. ünvanını almıştır. Estetik cerrahı olarak yaklaşık olarak 15 senedir hizmet vermektedir.

Hüseyin Kandulu’nun Başarıları

Uzman olarak mesleğine başladığı andan itibaren sürekli gelişmekte olan tıp dünyasına ayak uydurabilmek için ve hastalarıyla en kaliteli şekilde ilgilenebilmek için dünyada yapılan en yeni çalışmaları ve gelişmeleri takip etmektedir. Yurt dışında geliştirilmiş olan yeni ve güvenilir teknikleri,  ülkemizde uygulamaktadır. Hatta İngiltere’de de çeşitli çalışmalar yaparak şimdiye kadar az sayıda estetik cerrahın yapabildiği yöntemler hakkında uzmanlık sonrası uluslararası cerrahlara eğitimler vermektedir. Ayrıca Hüseyin Kandulu daha birçok cerrahi teknik alanında üst eğitimler almış ve bu eğitimlerin hepsini de başarılı bir şekilde tamamlamıştır.

Neden Hüseyin Kandulu?

Hüseyin Kandulu son zamanlarda estetik ameliyat olmak isteyen ya da cerrahi bir işlem olan saç ekimi işlemi yaptırmak isteyen hastaların araştırmakta olduğu oldukça başarılı bir estetik cerrahtır. Meslek hayatına başladığı andan itibaren adını sıkça duyurmayı başaran bu uzman doktorun başarısı sadece aldığı eğitimler veya yaptığı operasyonlar ile sağlamamıştır. “Ya en iyisini yaparım ya da hiç yapmam. Kendim için istemediğimi hastalarım için de istemem.” cümlesini hayat tarzı haline getirerek hastalarına iyi bir cerrahi müdahalenin yanı sıra güven ve samimiyet verir. Bu sebeple son zamanlarda saç ekimi yaptırmak isteyen hastaların en çok dikkatini çekmekte olan cerrahlardan birisi olmuştur.

Hüseyin Kandulu Nerede Hizmet Vermektedir?

Uluslar arası ve ulusal çapta binden fazla başarılı operasyona imzasını atmış olan, en çok da saç ekimi yaptırmak isteyen hastaların dikkatini çeken Hüseyin Kandulu zorunlu görevini tamamladıktan sonra birkaç sene boyunca bazı özel hastanelerde çalışmıştır. Birkaç senedir de hastalarını kendi açmış olduğu Kandulu Estetik Sağlık Hizmetleri’nde muayene etmektedir ve anlaşmalı olduğu özel hastanelerde birçok estetik ve saç ekimi operasyonlarını gerçekleştirmektedir.

Saç Ekimi Nedir? 

Saç dökülmesi, saç kaybı ve kellik sorunu bulunan kişiler saç ekim yöntemleri sayesinde kalıcı olarak bu sorunlardan uzaklaşırlar. Mikro cerrahi bir işlem olan saç ekimi uzman doktorlar tarafından uygulanır.

Saç Ekimi Nasıl Yapılır?

Saç ekim operasyonuna başlamadan önce kişinin beklentisi göz önünde bulundurulur. Bu beklenti doğrultusunda kullanılacak tekniğe karar verilir, ihtiyaç duyulan greft sayısı belirlenir ve ön çizgi çizilir. Ardından kişinin vücudundan alınacak sağlıklı saç köklerinin bulunduğu donör bölge belirlenir. Tek tek toplanan greftler açılan kanallara doğru açılar ile yerleştirilir. Uygulama sırasında lokal anestezi kullanıldığı için hasta herhangi bir acı hissetmez.

Saç Ekimi Kimlere Uygundur?

Günümüzün en büyük problemlerinden biri de saç dökülme sorunudur. Dolayısıyla saç ekim işlemleri kadın erkek ayrımı yapmaz. Bu nedenle saç kaybı yaşayan herkes saç ekim işlemleri ile estetik ve güzel bir görüntüye çalışabilirler. Saç ekimi için kişinin herhangi bir sağlık probleminin bulunması gerekir.

Safir FUE Saç Ekimi Temel Aşamaları Nelerdir?

Teknolojinin en çok geliştiği alanlardan biri de medikal estetiktir. Özellikle saç ekiminde kullanılan safir uçlu bıçaklar uygulamayı kolay hale getiriyor. Dolayısıyla safir saç ekimi temel aşamalardan meydana gelir. Öncelikle hastaya lokal anestezi uygulanır ve saç derisi uyuşturulur. Safir uçlu medikal alet yardımı ile sık bir şekilde kanallar açılır. Hatta payı minimal düzeyde olan bu teknikte saç kökleri belirlenen açı doğrultusunda ekilir. Ekim işlemlerinin ardından kabuklanma daha az görülür.

Safir FUE Saç Ekimi Öncesi

Safir saç ekimi öncesi hasta beklentisini ve kullandığı ilaçları doktora aktarmalıdır. Kullanılan kan sulandırıcı ilaçlar ile vitaminler 7 gün öncesinden bırakılmalıdır. Ayrıca bu süreçte sigara ve alkolden uzak durmak gerekir.

Safir FUE Saç Ekimi Sonrası

Yenilikçi bir uygulama olan safir saç ekimi sonrası hastanın iyileşmesi oldukça hızlıdır. Çünkü kullanılan safir uçlu bıçaklar cilde daha az zarar verir. Operasyon sonrası hastalar kısa sürede normal yaşantılarına dönebilirler. Saç ekimi fiyatları her yıl güncellenir. Fiyatların belirlenmesinde kullanılacak yöntem ve kişinin ihtiyaç duyduğu greft sayısı belirleyicidir.

DHI(Choi) Saç Ekimi Nedir ve Nasıl Yapılır? 

Dhi saç ekimi, son dönemlerin en popüler operasyonlarından biridir. Uygulama sırasında kullanılan kalem toplanan greftlerin bekletilmeden kanallara yerleştirilmesini sağlar. Bu nedenle bu tekniğe doğrudan saç ekimi ismi verilir. Medikal kalem ucuna yerleştirilen sağlıklı saç kökleri nakil alanında açılan deliklere yerleştirilir.

DHI(Choi) Saç Ekimi Kimlere Uygulanır?

DHİ saç ekimi doğal ve gür saçlara sahip olmak isteyen kişilere uygulanır. Saç dökülme sorunu bulunan 20 yaş üzeri tüm bireyler DHİ saç ekimi ile hayal ettikleri hacimli ve sık saçlara kavuşurlar.

DHI(Choi) Saç Ekimi Fiyatları

DHİ saç ekimi sırasında kullanılan medikal kalem ucu kanalların sık olmasını sağlar. Bu nedenle DHİ saç ekimi emek ve özen ister. DHİ saç ekimi fiyatları diğer tekniklere göre maliyetlidir.