Asil Ağırman, Türkiye’nin genç ve yetenekli sporcularından biridir. Kariyerine başladığı günden bugüne sık sık adından söz ettiren ve gerek lisansları gerek ise başarılarıyla kendine hayran bırakan Asil Ağırman kalecilik yapmaktadır. Genç yaşında başladığı spor kariyerinde başarı basamaklarını hızla tırmanan Ağırman, spora olan bakış açısı ve profesyonelliği ile ön plana çıkmaktadır. 

Sporcular, sporseverler ve antrenörler tarafından övgü yağmuruna tutulan Asil Ağırman, en saf yeteneğe sahip sporculardan bir tanesi olarak kabul edilmektedir. Zira kalecilik alanındaki yeteneği çok küçük yaşta fark edilmiştir. Bu yeteneği keşfedildikten sonra ailesi tarafından spora devam etmeye teşvik edilerek pek çok spor kulübüne girmiştir. Asil Ağırman ‘ın web sitesine link üzerinden ulaşabilirsiniz.

Asil Ağırman Kimdir?

Günümüzde spor camiasında ismi sık sık duyulan Asil Ağırman, 19 Eylül 2002 tarihinde dünyaya gelmiştir. Henüz ilkokul çağlarındayken yeteneği keşfedilmiştir ve kaleci pozisyonuna olan tutkusu ve yeteneği ile pek çok kulübün dikkatini çekmiştir. 2018 ila 2020 yılları arasında İstanbul’a giden Asil Ağırman, 2020 yılında Mersin’e taşınmıştır. Günümüzde yaşamını hala Mersin’de sürdürmektedir. 

Asil Ağırman profesyonel kariyerine ilk olarak U13 ligi ile başlamıştır. Kısa sürede lig atlayarak Türkiye 2. ve 3. liglerinde de oynamıştır. Genç yaşta bu kadar başarılı olması nedeniyle birçok antrenörün dikkatini çekmeyi başararak her geçen gün kendini geliştirmeye devam etmektedir. 

Asil Ağırman genç yaşta olmasına rağmen günümüzde profesyonel kalecilik yapmasına ek olarak kaleci koçluğu da yapmaktadır. Bu sayede genç neslin sporla iç içe olmasını sağlamakta ve yeni yetişecek kalecilere doğru antrenmanlar ile yol göstermektedir. Sevilen sporcu aynı zamanda yardımcı kaleci unvanına da sahiptir. 

Asil Ağırman 

Günümüzde pek çok antrenör genç yeteneklerin keşfedilmesinin ne kadar önemli olduğunu dile getirmekte ve spora eğilim gösteren çocukların bu yeteneklerini kullanarak başarılı sporcular olmasını sağlamaktadır. Tam da bu şekilde fark edilen ve ailesinin de desteği ile sahip olduğu bu yeteneği azimli şekilde çalışarak profesyonelliğe taşıyan Asil Ağırman günümüzün en gözde kalecilerinden bir tanesi haline gelmiştir. 

Asil Ağırman sahip olduğu yeteneği ve bilgi birikimini kendinden daha genç sporculara aktarabilmek için antrenörlük de yapmaktadır. Bu sayede çekirdekten yetişen sporcular Ağırman’ın önderliğinde spora olan bu tutkularını profesyonel liglere çıkarak ispat etmektedir. 

Asil Ağırman Mesleği 

Asil Ağırman, Türkiye’nin en yetenekli genç sporcuları arasına ismini yazmayı başarmış bir kalecidir. Spora olan ilgisini kaybetmeden her gün çalışan ünlü kaleci, U13 liginde kalecilik yaparak profesyonel kariyerini başlatmıştır. Oynadığı takımda pek çok gol kurtararak kendini ön plana çıkartmış ve başarısı nedeniyle üst liglere transfer olmuştur. Bu ligin ardından hem 2. lig hem de 3. ligde forma giymiş ve giydiği formaların hakkını fazlasıyla vermiştir. Asil Ağırman, günümüzde mesleğini icra etmek ve kariyerini geliştirmek için Mersin’de yaşamaya devam etmektedir. 

Asil Ağırman’ın meslek unvanları arasında yalnızca kalecilik bulunmamakta, ünlü sporcu aynı zamanda kaleci antrenörlüğü ve yardımcı kalecilik de yapmaktadır. Bu sayede kendini spora adamış ve yalnızca kendi gelişimi için değil, aynı zamanda yeni yetişecek sporcuların gelişimi için de eylemlerde bulunmuştur. 

Asil Ağırman Hakkında 

2002 yılı doğumlu olan Asil Ağırman, tüm antrenörler ve spor uzmanları tarafından beğenilen ve azmi sayesinde kendini üst seviyelere taşıyarak kariyerine harika şekilde yön veren bir sporcudur. Spor kariyerinde her ne kadar başarılı olsa da mütevazi davranarak kendini geliştirmeye devam etmekte ve yoğun tempoda çalışarak antrenörlerini memnun etmektedir.